Aniaa83
Fanka BB :)
Tichonek gratuluje zebolka :-)
Przyszedl dzis belnder jutro bede go testowac
Jeszcze tydzien i lecimy do Anglii jupii

Przyszedl dzis belnder jutro bede go testowac

Jeszcze tydzien i lecimy do Anglii jupii

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

No chyba,że jednak woli troszkę starszych chłopaczków
No chyba,że jednak woli troszkę starszych chłopaczków

Zero temperatury, raptem katar (zielone gile) i czasem jak zasmyra go w gardle to potrafi zwymiotować. Ale takie coś przechodziliśmy już miesiąc temu i spokojnie się wykurował bez wspomagaczy. Teraz choroba wróciła ale co się dziwić jak dziecko do creche chodzi...
 Zero temperatury, raptem katar (zielone gile) i czasem jak zasmyra go w gardle to potrafi zwymiotować. Ale takie coś przechodziliśmy już miesiąc temu i spokojnie się wykurował bez wspomagaczy. Teraz choroba wróciła ale co się dziwić jak dziecko do creche chodzi...
 a nie kurka blaszka antybiotyki rozdawane lekką ręką
 a nie kurka blaszka antybiotyki rozdawane lekką ręką 

Nowiuśkie,nie wiem czy ktoś kupił i za małe były czy jak
Nowiuśkie,nie wiem czy ktoś kupił i za małe były czy jak Metkę z Clarksa jeszcze miały przypiętą
Metkę z Clarksa jeszcze miały przypiętą Jak je dorwałam to już z rąk nie wypuściłam
Jak je dorwałam to już z rąk nie wypuściłam No mówię Wam,zakup jak ta lala
No mówię Wam,zakup jak ta lala ...Jeszcze się mnie babka pyta czy 2E to będzie ok,bo wiesz one z Clarksa
...Jeszcze się mnie babka pyta czy 2E to będzie ok,bo wiesz one z Clarksa

Lekarka była w szoku jak się spytała kiedy brał ostatnio jakiś antybiotyk a ja jej na to,że jeszcze wcale
Lekarka była w szoku jak się spytała kiedy brał ostatnio jakiś antybiotyk a ja jej na to,że jeszcze wcale Ale moja GP tez nie przepisywała antybiotyków tak od ręki
Ale moja GP tez nie przepisywała antybiotyków tak od ręki ...Niestety już nie przyjmuje w mojej przychodni i czekam kto na jej miejsce przyjdzie
...Niestety już nie przyjmuje w mojej przychodni i czekam kto na jej miejsce przyjdzie

.. więc do czwartku rana czekam.
.. więc do czwartku rana czekam. z moim małym Skarbem.
z moim małym Skarbem. No to gratki zakupu fuksiaro!:-)
No to gratki zakupu fuksiaro!:-) Zdrówka!
 Zdrówka!