reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Didi z chęcią bym wzieła, ale P pracuje a kto by z dziećmi został... Myślałamżeby wziąść kogoś z Galway ale większość ciężarna lub dzieciata , lub zajęta:))))
Szybki obiad robię i pakuję się na meczyk, troche mam zakwasy ale dam rade, no i buty kupiłam więc jestem ready:)))

Anineczko-noooo-to moze nie ostatnie Wasze słowo-skoro kolejna ciąza lepsza;))))))))))))Co do kaski-powiem Ci,ze byłaby radocha,ale u nas(jak zawsze)kiedy moze wpaść kaska extra do portfela to nam cos"wypada"-teraz np tax na auto,naprawa J auta....eeee tam;)
Tichonek-no szkoda wielka,ale co zrobić-siła wy zsza;)
Kamcia-no to może jakas Margaritka będzie reflektować-albo inna Mamusia:)))

Mnie też czeka opłacenie taxu za 2 auta w grudniu i lepiej to zrobie przed wejściem nowego bużdzetu, bo ma być wyższy o 5% :(

ja też mam tax do końca listopada,tak więc łącze się,choc chyba mam niższy na tą moją popierdółkę.Jeszcze w sobotę mechanik umówiony bo coś tam z przegubem czy smarem jakimś się dzieje. :dry:

Witam,witam i o zdrowie pytam :-)

My juzpo szczepieniu znaczy Lenka dzielnie zniosla ale co Nacia przeszla to moje....
Lenus wazy 8860g wiec mowilam ze kolo 9kg sie kreci heheh moja kluska

Ide poczytac co naskrobalyscie:-)

No i jutro z buta..m zaprowadza auto do mechanika...jak bedzie ta czesc do wymiany to nowka 700e kosztuje:baffled:..ale gosc ma podobno uzywke duzo tansza...a w PL nowka 600zl:eek::eek:a uzywka 140zl

A na szrotach patrzyliscie ta czesc?

Aniaa- tak myślę,ze wychodzimy na prostą. W.duzo lepiej oddycha przez sen no i gorączki dziś nie miała w ogóle. Kamień z serca :-)
I to chcialam uslyszec :-)dobrze ze cora lepiej....

a mnie szlag trafia z moim o2 nie mam neta,chodzi powoli:wściekła/y:nie wiem co sie dzieje:no:chyba rezygnuje z ich usług:angry:

My mielismy z O2 i podziekowalismy dlatego wiem jak net chodzi na tym sprzecie z O2 teraz mamy z meteora i jest o wiele wiele lepiej

Ja już spakowałam torbę dla maluszka,jeszcze tylko moją mam pustą.No ale jutro już ją uzupełnię.W sobotę jeszcze do Rathcool się wybiorę do Pl sklepu po końcowe zakupy:tak:

To jak bedziesz w niedaleko mnie to zapraszam na kawke :-)

Lubiczanko jak tam salateczka zrobiona?

Uciekam zjesc obiad dzis na szybko ogorkowa zrobilam

Milego popoludnia zycze

reklama
A my z Igorkiem po spacerku:-)i po zakupach spozywczych.Dzis na obiad frytki,rybka i buraczki.Musze sie pochwalić,dziś Igorkowi podałam pierwszy raz starte jabłuszko,śmiesznie jadł:-Dminki strzelał bo inny smak.:-D
Aniaa o to ładnie wazy kluseczka.:tak:
Lubiczanko racja szkoda dzieci ze taty nie widza cały dzień.
Miłego popołudnia.

Do góry