reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Aniu ladna wage ma Lenka:-):tak:..na szczescie sie okazalo ze to nie ta czesc...m byl na szrocie i kupil to co trzeba i robi sam przed domem:)ale 150e nie moje:sorry2::baffled:,ale dobrze ze nie 700e,bo ja bym chyba ten samochod na szrot wywlekla a inny kupila jakbym 700e musiala w niego wlozyc:-D;-):rofl2:....
Kamcia suepr ta Twoja kurtka,podobne do Twojej chyba tez sa w new looku przecenione....ja takiej nie moge miec,bo ja za niska jestem....
Tichonku gdzie te Twoje buty?dawaj jeszcze raz,bo ja znalesc nie moge!
Anineczko ja dzis myslalam o Tobie,w sensie gdzie sie podzialas?mam nadzieje ze do nas zajrzycie jeszcze przed rozwiazaniem cobym mogla popatrzec na Twoj brzusio:-)
Lubiczanko,Marta i co w new looku bylyscie?ja dzis jeszcze jade;-)//.jak m auto zrobi oczywiscie,teraz mam Nille a jak ona idzie do domu przed 17 to juz prawie ciemno,a ja sama z buta sie boje chodzic:(
Marta ja mialam eircoma i nie polecam

reklama
Aniu dziękuję za zaproszenie,zobaczymy jak się z czasem wyrobimy,bo musimy autko moje odstawic do warsztatu i musimy się zmieścic w czasie by je w miarę o normalnej porze odebrac,by mechanik nie czekał na nas :blink:
A Lenka faktycznie klocuszek :-D

ewelcia no właśnie myśleliśmy z m o tym weekendzie by do was podjechac,ale w sobotkę chyba nie damy rady.Zdzwonimy się,a w niedzielę coś planujecie?
No i dobrze,że częśc znaleziona.Bo faktycznie wsadzic 700jurków w auto się nie opłaca.

MartaF ja też mam niemiłe wspomnienia z eircom...

Gliwa-podczas każdej kąpieli zsuwasz napletek zeby tam się nic nie gromadziło:)
Aaniu-doopa-J zeżarł mi wszystkie ogórki:(sałatka musi poczekać do jutra:/Dzielna Lenka-a Natalka tak przeżywała kłócie siostrzyczki czy co?
Ewelcia-no cieszę się,że się część znalazła:)Co do zakupków-jutro:)))))
Anineczko-nic nie mówię o taxie:(((a jak jeszcze będzie ta podwyżka-zastanawiam się czy nie lepiej opłacić na przynajmniej pół roku-na dłuzej nie,bo kto wie czy bedziemy miec to autko "aż"tyle czasu;))))

ewelcia to jak będę na chodzie i dobrze się czuła to w niedzielę was nawiedzimy ;-)

Lubiczanko no bo niby taniej jak się płaci za pół roku,co nie? Bo ja nie wiem,ja co 3 miesiące płace.
A mówisz,że autko byc może będzie zmienione? A coś nie pasuje w tym? Bo mi tam na grzyby wygodnie się jechało jako pasażerka ;-) a że siedziałam z dzieciakami z tyłu to się tyleeee rzeczy nasłuchałam,ze ho ho.Antek obiecał wtedy Dadzi pierścionek i wisiorek bo usłyszał,że Dadzia ma w klasie kolegę,który ją kocha :szok::-D

Gliwa ja ściągałam tyle ile się dało i lekko wodą zmyłwałam mastkę :tak:

Anineczko-nie,nie planujemy:)Tylko tak statystycznie;)))Tzn tak często zmieniamy auta,że kto wie,kto wie;)))I możesz mi Zięcia uspokoić-Dadzia w klasie ma same dziewczynki:))))))

aaa to widzisz,źle podsłuchiwałam towarzystwo,w każdym bądź razie coś tam mówiła o jakimś koledze,a Antek jeszcze dodał (bo zapomniałam napisac) że kupi jej to jak pójdzie do pracy i zarobi :-D
trochę to potrwa cholibcia.

Dobra,podłogi umyte to idę poukładac puzzle z najmłodszym (jeszcze) w rodzinie ;-)

reklama
Do góry