reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzięki dziewczynki za komplementy :)
Cięcie mi się podoba, krótko - własnie tak chciałam, zobaczymy jak się będą układać po myciu. A kolor, chciałam wściekły czerwony;-) no ale - next time:tak:

Lubiczanka byłaś po truskawki? Ja wszamałam ze śmietaną :rofl2:

Wiesienka, Ty miałaś planowaną cc, tak? Powiedz mi czy to prawda że dzień przed już od któreś tam godziny nie mogłaś już nic jeść ani pić?
Tu byłam KAMILA HAIRDRESSING - Studio fryzjerskie - Fryzjer Fryzjerka Dublin - Spa/Salony urody/Opieka - Dublin, Ireland | Facebook

Ewelcia, a Ty wiesz że ten mój gagatek do rowerka się nie chce przekonać :baffled: nic tylko hulajnoga i hulajnoga! Nawet jak spać idzie to hulajnoge na piętro do swego pokoju wciąga i stawia przy swoim łóżku i tak śpią razem.:confused2:

Aniaa, tylko spróbuj gdziekolwiek wyjeżdżać :wściekła/y: Jarecki jak chce niech se sam jedzie:-p

Ja dziś jakoś bez humoru :eek: znajomi byli na obiedzie, ale jakoś nie umiałam/nie mogłam się zrelaksować! Nerwe mam jakąś w sobie, nie mogę sobie miejsca znaleźć w domu, paznokcie obgryzam, okres mi się zbliża czy co:eek:

reklama
barmanko- tak mialam miec ustalony termin na jednej z ostatnich wizyt, czyt. wizyta w srode a mnie z niedzieli na poniedzialek odeszly wody i Asia sie urodzila:-D. Pytali sie tylko co jadlam ostatniego i o ktorej, a ja ze lody o 23. Podali cos tam do picia i po 1.5 godz od przyjazdu bylam po cesarce. Dzieki za namiary:tak::-D

Witam
Barmanko-a jakże:)))))Wtrąchnęliśmy w drodze do domku,dobrze,ze bitą śmietane w sprayu kupiliśmy:-D:-DMam nadzieje,że dzis humorek dopisze:tak:
Gliwa-mam nadzieję,że i Tobie nastrój dopisze dziś:tak:
My jedziemy dziś do Limerick(dzięki Marta;)).Miłego dnia Wam

Hejka.
Lubiczanko dzis ma dobry humorek,mamy w planach wesole miasteczko odwiedzić :-)
Aniaa jak tam Lenka.Mam nadzieje ze nocka spokojnie mineła.
Zapowiada sie piękna pogoda ,słoneczko świeci od rana.Igorek od godziny 7 buszuje u Nas w łóżeczku.:tak:
Życze wszystkim miłej niedzieli.

Hej
Wpadlam na chwilei poki J jeszcze jest w domu bo pozniej to juz nie bede miala czasu
nocka fatalna Lena miala goraczke 38,3 kolo 1 w nocy rozpalona byla o 10 miala 37 ,2 i teraz nie wiem katar tylko ma lekki nie kaszle czy to mozliwe zeby od zabkowania tak goraczkowala a najgorsze to ze w razie W jak trzeba bedzie do lekarza podjechac to nie mam jak bo J bedzie w pracy poprostu pieknie a jeszcze nie chce jesc mleko wypila o 1 i do tej pory nic nie chce wypycha jezykiem
Zmykam cos zjesc bo pozniej to i czasu nie bede miala pol dnia na rekach ja nosilam
Ewelciu tak pytalam przedszkolanki jak do tego doszlo
Lubiczanko fajnie ze wypad sie udal do cyrku
Gliwa udanego wyjscia do wesolego miasteczka
Barmanko zobaczymy jak to wszyskto wyjdzie przyznam ze tutaj juz sie przyzwyczailam

Milego dnia zycze

Aniu i jak doszlo do tego guza?
A co do Lenki...wedlug mnie to moze goraczkowac na zabki...a ze nie je,to tez pewnie na zabki..
Nie martw sie ze nie je,ona i tak ladnie wyglada...moj Szym potrafil prawie nic nie jest przez 2tyg tylko pil wode i zyje:)
A teraz chlop jak dab,nie je tylko zre(sorry za wyrazenie,ale taka prawda) 17 kg prawie wazy:szok::cool2:

Lubiczanko pewnie to ten sam cyrk,bo widzialam ich plan i mieli wlasnie z Carlow do Cashel jechac czy jakos tak...;-)super nie!mialam zdjecia wkleic i z glowy mi wylecialo:zawstydzona/y::sorry:...
Gliwa udanej zabawy w wesolym miasteczku..

ja obiecalam mlodemu ze dzis pojedziemy na duzy plac zabaw,a potem grilla zrobimy...ale nie wiem jak dalej bedzie z pogoda.
Slonce,ktore bylo juz sie schowalo,a wyszly chmury:sorry:

reklama
Do góry