reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wiesienka, pojechałaś z tym przepisem na kurczaka :-p dobrze że jestem po kebabie to choć jęzora z podłogi nie zbieram ;-)

Asienka, pytałam z ciekawości, bo mamusie mają różne metody, czasem dziecko samo odrzuca pewne rzeczy.. U mnie Marcel obył się bez smoka, na początku próbowałam wepchnąć ale nie chciał, więc dalam sobie spokój.

Biola, no jak nie zapomnę to wezmę wszystko co potrzeba :tak:

Barmanka no ja nie chciałam, że młoda miała smoka ale ona się domagała, nie karmiłam piersią bo młoda nie chciała ale brakowało jej samego odruchu ssania. Z tego co widze to Zuzia bardzo lubi smoczek więc sama z niego szybko nie zrezygnuje.
Tak jak Biola pisze, nie zapomnij o aparacie i fotkach dla nas :-)

Bry...
Albo może lepiej...brrrrrrr:baffled:U Was też tak masakrycznie targa?Mało mi wózka nie porwało:eek:
Wiesienko Kamili zakład zamknięty teraz bo ona w Hiszpanii na wczasach:tak:
Katrina wszystkiego najlepszego i szczęśliwego rozwiązania:-)

zwiniete-kwiaty-rozy.jpg

Idę bitki na obiad klepac
:sorry:

Katrina wszystkiego najlepszego oraz spóżnione życzenia dla Alinki na 4 urodzinki.
tulipany_bukiet4.jpg

Właśnie rozmawiam z P bratową i najprawdopodobniej będzie miała po raz drugi wywoływany poród, jest już 2 dni po terminie i wyznaczyli jej wywoływanie na wtorek. Pierwszy poród miała wywoływany po 12 dniach od terminu a teraz po 10 dniach. Jeśli nie urodzi wcześniej to nie będzie wiedziała co to skurcze i bóle bo od razu u niej w szpitalu podają znieczulenie.

Ostatnia edycja:
reklama
Zapomniałam się pochwalic,że wczoraj popołudniu sprawa paszportowa Matta była:Twój nowy paszport będzie wysłany a przed chwilą przyszedł pocztą:szok::-)Ale szybko!!!A jaki piękny:-DBardzo się cieszę,że bez problemów wszystko i tak szybciutko poszło:-DTeraz już cała rodzina ma paszporty,można na wczasy leciec:-D

Do góry