reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Barmanko witaj :-)to Alicja Ci znowu psikusa zrobila,sprciula :-)dzieki za zaproszonko odwiedzimy Was na pewno ale poki co narazie mamy gosci
Lubiczanko widze ze i u Was obota sie udala ,super
Ewelcia jak synek sie czuje?jak Ty sie czujesz?
Gliwa dzieki za wczoraj:tak:

Milego dnia zycze

Hejoo,
u mnie busy jak we młynie :szok: :sorry2: już wczoraj mieliśmy pierwszą wizytę midwife, dziś aż 2 wizyty - jedna to samo co wczoraj i druga z Baby Clinic, i oczywiście do każdej wizyty trzeba Ale rozebrac do golasa bo każda chce sobie obejrzeć dziecko wg własnych standardów:baffled:
Mi dziś zdjęto szwy po cc, muszę uważnie myć bliznę co by się zakażenie nie wdało, i mam wietrzyć - ciekawe niby jak jak w chacie pizgawa jak cholera:crazy:

Barmanko umnie tez była szybko midwife,zaraz jak wyszłam ze szpitala na drugi dzień.Uwazaj na siebie:tak:Buziaczki dla Alicji.
Dzis przyszedł list do Igorka z przychodni,mamy spotkanie 15maja na bilans.:-)
Dobra zmykam małego nakarmic.Miłego popołudnia.

reklama
Witam z Zielonej Wyspy. Przeżyliśmy szok temperaturowy:):), ale tutaj to mnie nie dziwi, chociaż Wam powiem, że jak Anuśka pierwszego dnia wielkiego grzania na ramiączkach biegała to się baki jakoś dziwnie na mnie na palcu zabaw patrzyły:-p. Od piątku Ania ma kolczyki, jest super:):):) i ona taka dzielna. Jak się ogarnę to będę na bieżąco:-p

Barmanko welcome back, witamy Alusię:):)

Do góry