reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Aniu zdrowka dziewczynka zycze:)....i co i co???przeprowadzacie sie do Szwajcarii??

Gastone kiedys gadalam z moja GP, i ona mi powiedziala ze tylko Kalmsy bez recepty,a wszytskie inne to juz na recepte i to psychotropy!....

u nas dzis byla piekna pogoda:-) nawet na miasto wyskoczylam...
Szymkowi pojawily sie dwie nowe krostki...ale nie jest zle

reklama
Witam

Wczoraj o 22:05 zostałam ciocią Filipa, waga 4020. Jak wszystko dobrze pójdzie to w niedziele lub poniedziałek pojedziemy w odwiedzinki.

Zuzia ostatnio strasznie wierci sie w łóżeczku i dzisiaj nad ranem P przeniósł ją do mnie, a ta tak sie wierciła i nogami odpychala ode mnie, że aż spadła z łóżka:confused2:.:-D
Jakieś szare chmury się kręcą na niebie, zobaczymy co z nich będzie.

Miłego dzionka zyczę.

Bry
Aniu zdrówka dla dziewczynek, i co i jak z tą Szwajcarią???
AsienkoM gratulacje, spory chłopaczek. Asiu mam plan, sorki że tak nagle, ale jadę dzisiaj do Lidla po ten dywanik i pościel dla młodej i może byśmy do Was z Anią wpadły na troszkę??? Jeśli nie masz innych planów i Ci nie zwalimy się na głowę. Z M nie mogłam się dogadać, czy jadę czy nie jadę i nie pisałam wczoraj do Ciebie

Ostatnia edycja:
Asienka_r nie ma sprawy, planów nie mam, obiad mam gotowy więc nie musze gotować i mam luzik, daj znać o której się wybieracie. GG mam ostatnio wyłączone bo mi kompa muli więc jak coś to pisz wiadomości właśnie na bb lub fb, albo skypa

Ostatnia edycja:
Ania, iiiiii........?

Ewelcia, ile ja bym dała by na dwór wyjść :zawstydzona/y: a po beztroskim połażeniu po sklepach nie wspomnę :confused2:

Gliwa, a czemuż to nie?

Asienka M udanej wizyty u dzidziolka.

Asienka R, udanych zakupów.

reklama
Do góry