reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej.
Co za pogoda,:wściekła/y:my i tak siedzimy w domku.Nic sie niechce ahhhhhh.
AsienkoM moja tesciowa tez tak mówi,ze chlopak ma lżej niz dziewczyna w życiu.
Katrina jeszcze troszke i bedziesz tuliła małenstwo,teraz pewnie Ci sie czas dłuży co?
Tichonku jak tam Mateuszke sie czuje?
Dobra zmykam Miłego Dnia.

Ostatnia edycja:
Kasiuleczko gratki dla Olivci za przyjęcie do szkoły.Oj rosną te dzieciaki,rosną :szok:

Ja jak sobie przypomnę okres dojrzewania to dziwię się,że moja mama w wariatkowie nie wylądowała...ło ludu...za to mój brat był spokojniejszy...

witajcie

Anineczka - powiedz to proszę Alince, to kochane i słodkie dziecko, ale wymaga zainteresowania się jej osobą,

Barmanka - wiesz... przy Alince miałam przeczucie, że to chłopiec, teraz kompletnie się nie nastawiam na żadna płeć, niedługo się okaże, imiona Alinka wybrała, a smaki - dziwne, bo słodkie mi nie bardzo podchodzi - jeszcze z 2 tyg. temu praktycznie nic mi nie podchodziło ze słodyczy (poza lodami i tez najlepiej kwaśnymi, owocowymi),

GLIWA - dopóki pracowałam, to tygodnie leciały mi tak szybko, że ledwo sie obejrzałam, a tu już koniec każdego następnego był, ale teraz już sie szybko męczę i rzeczywiście te dni zaczynają się ciągnąć.

Witam się
U nas już dużo lepiej:tak:Tzn.Matt ma lekką wysypką i nie ma gorączki ale rozmarudził się przez te 3 dni i jeszcze mu się nie znudziło:confused2:Ciągle na ręce się pcha i goowno mogę zrobic:wściekła/y:
Dobrze,że Matt się zmieścił w tej dolnej granicy trzydniówki (piszą,że trwa 3-5dni) bo bym chyba szału dostała jeszcze jeden dzień z gorączkującym smrodem:dry:
Sorki,ale zaś miauczy,łeb mi pęka.Najchętniej bym trzasnęła drzwiami i poszła w cholerę a tu P mnie pocieszył,że będzie późno z pracy:wściekła/y:

reklama
Bozyszzz padam na ryj pasztet zrobiony ciekawe jak smakuju makaron takze i to wszystko dla nikusia:)
Anineczko tak zdecydowanie kacper byk grzeczniejszy i bardziej sluchany dzis kacperek robil dla brata zabezpieczenia zeby nie dochodzil do tv kompa i dvd:)dzizyssss ale jestem zmeczona:(a ta pogida szalu dostane zaraz tylko pic i spac

Do góry