reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Katrina, gratuluje jeszcze raz! Kubus jest boski, az mi sie lezka w oku zakrecila... normalnie zatesknilam za takim mini bobo:tak:

Ewelcia, nie ma za co:cool2:

Ja dzis pierwszy raz sama chlebek pieklam:-) (w piekarniku, bez ugniatania, zagniatania czy robienia rozczynu), ale mi mniamniusi wyszedl:rolleyes: ten fejsbook mnie zgubi normalnie:eek: napatrze sie na roznosci a potem kombinuje co by tu zrobic dla zabicia czasu:cool2:
A i Ania mi podpowiedziala, dzieki kochana :*.... LIDL Ireland - lidl.ie
jupi juz sie doczekac niemoge:tak::-)

Witam słonecznie
Bo jak mozna się witac,kiedy za oknem"piździ jak w Kieleckiem";)Normalnie nosa z domu wychylić się nie chce:/
I co?i miłego dnia Wam życzę:tak:

Witam
Ludzie co się dzieje,w drodze do przedszkola mijałam połamane drzewa,kosze fruwają po osiedlach.Masakra.
Oby anteny mi nie przestawił wiatr w trakcie meczu :szok:

Antek dziś na basen idzie z klasą,aż się boję,że go wywieje i mi się rozchoruje:eek:
No i piżama party dziś w szkole :nerd:

lecę bo młody odśpiewuje pieśni pt.Matko wyrodna wrzuciłaś mnie do zabawek a sama na bb siedzisz :confused2:

Hejka
Katrina maly slodziaczek, niech zdrowo rosnie.
ViKamcia zdrowka i poprawy humoru
Barmanko he he kupujesz machine? juz ja tez widzialam i mi nawet takaa mysl przeszla po glowie a moze sobie zakupic- ale wczoraj wlasnie dolecialy mi nowe koraliki wiec trza sie wstrzymac i cos z tych koralikow zrobic.:cool:

ehhh ja dzis wstalam jakas obolala wczoraj tak zmoklam ze dzis juz mnie gardlo boli i miesnie jakbym przerzucila tone ziemniarow.

reklama
Do góry