reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
Jak pięknie na dworze:-)Ale ponoc tylko dziś:dry:Szkoda bo w czwartek Radek ma sports day a w piątek wycieczkę na Croke Park i Viking Tour:sorry2:Pewnie będzie lało dzieciaczkom:-(
Lubiczanko z tego co pamiętam to Aniaa ma wesele w Polsce i bez męża będzie szalec
:rofl2::-DA Ty tu czy znów do Polszy się wybieracie?A może MartaF się hajta?:-p
Margaritta nastawiasz się już psychicznie na podróż lądowo-morską do Polski?:-p
Asieńko_r a ja Was wczoraj koło Pennyego widziałam:tak:Ale stałam do góry,czekałam na windę a Wy wchodziliście do Pennysa i potem już przepadliście a ja szłam na pocztę:tak:
...Ale Irlandczycy wczoraj dostali w ciry od Chorwatów:baffled:...Szkoda...:-(

reklama
Ale pogoda, aż żyć się chce!
Wczoraj byliśmy na taaaakim wieeelkim placu zabaw, pojechaliśmy w 3 rodzinki więc dzieciaczki same sobą się zajmowały :tak: rodzicom do szczęścia tylko grilla brakowało :-D

Ania, no Ala robi się tłuścioszek, ma takie oponki pod bródką :rofl2: słodko to wygląda ;-) cieszę się chwilą, bo wiem że jak zacznie być bardziej mobilna to ją wyciągnie i tyle będzie z mojego pulpecika :sorry2: Z Marcelem było tak samo, a teraz co..sama skóra i kości:dry:

Margaritta, oo a kiedy jedziecie do Polski? Na długo? Jakieś imprezy się szykują? Prezenty dla rodzinki już kupujesz? Dla siebie jakąś sukieneczkę?:happy:

Tichonku jak to tylko dziś słonecznie? :-( ja pogody już na necie nie sprawdzam bo jakoś nijak się sprawdza:baffled:

Alutka śpi a ja bym się za jakąś robotę wzięła ale mi się nie chce...obiad mam z wczoraj, w sensie mięso, ziemniaki tylko trza obrać.
I dziś znowu do dentysty jade, bo poprzednio nie zrobił mi wszystkiego.
A tak zapytam, czy któraś z Was robiła tutaj usuwanie kamienia na zębach? Ile płaciłyście?

Tichonek-do Pl:)))No już się doczekać nie mogę.Niestety o Martę nie chodzi,ale kto wie,kto wie-w końcu sie stanie;)...ale najpierw mam nadzieję tu wyhaczyć imprezkę;)))Mam nadzieję,że pogoda dzieciom jednak dopisze i nie zmokną na swoich imprezkach;)
Barmanko-30e ja płaciłam tutaj(tzn w Cashel):)

hej!
Baramnko powodzenia u sadysty!
Tichonku no gadaj ze tylko dzis tak ladnie bedzie?ja sie napalilam ze moze do konca tygodnia:)?
Lubiczanko no wlasnie gdzie ta impreza?
Margaritta co sie nie chwalilas ze do PL sie wybieracie?dawaj tu do nas,pisz szczegoly:)kiedy i jak?autko kupione?;-)

Barmanko ja nie ściągałam tu kamienia,ale pytałam dr Zimnego o to i mówił,że z MC zapłacę 30E:tak:
A powiedz gdzie taki fajny plac zabaw wyhaczyłaś?:-p
Margaritta na początku sierpnia wyrusza:tak:
Ewelcia auto to już kupili przed Matta chrzcinami,nawet miałam okazje się nim przejechac
:-pWyyyypaaaaas!:-D
Mój Radek też był taki pulpetek,więcej ważył z kilogram niż Matt w jego wieku a teraz każdą kostkę można na nim policzyc:sorry2:Czyli wygląda na to,że Matt też szczupły będzie:sorry2:Ciekawe po kim te moje dzieci takie zgrabne:-p:-D

Ostatnia edycja:
Helloł

Czyli Polacy na tle Irlandczyków nie wypadli tak źle,co nie?
No ale szkoda,że wrypali,w końcu to taka nasza druga ojczyzna :dry:

Margaritta auto zmieniła?A jakie macie? Toż ja nic nie wiedziałam,a i do Polszy autem? ktoś tu się zarzekał,że nie,nie :-D

My kupiliśmy galaxy ;-)

Lubiczanko to pisz co i jak i kiedy? Znowu autem do Polski?
Czekaj,ja sobie do Ciebie dryndnę :tak:

Młody poszedł w kimkę,mięsko się rozmraża.

Wiecie,że ten mój mały waży już ponad 9 kilo :szok:
No szok,już wiem od czego wieczorami mam łapy do ziemi ;-)
Trzeba się umówić w końcu na zaległe szczepienie na 4mc bo przez tą ospę się obsunęło :sorry2:

No szkoda,tak kibicowałam Irlandczykom:sorry2:Raczej już się mogą pakowac:sorry2:
Margot nie chce jechac autem ale wyjścia nie ma:-pAutka mają teraz dwa,Yariskę i drugie ale już nic więcej nie piszę,niech się sama tym kolosem chwali:-p...I tak mnie opier**li z góry na dół i w drugą stronę:baffled::-D
...Bo ona tak skromna dziewuszka:-p
...Prognoza pogody dla Swords na najbliższe dni
:confused2:: AccuWeather.com - Ireland | Swords Weather Forecast

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Pogoda piękna, zaraz zbieramy się i do Bray jedziemy, ja wypompowana bo głowa mnie boli i brzuchol bo @ się zbliża.

Asienka_r
Zuzia dostała od chrzesnego tą piłke do skakania więc już nie musisz u siebie w mieście sprawdzać.
Barmanka oby sadysta Cie nie wymęczył za bardzo.

Sorry, że nie odnosze się do wszystkich postów ale czasu brak, buziaki

Do góry