reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczko-zdrówka!!!i ciesz się z czwóreczki-a noż CIĘ najdzie;)))
Kasiuleczko-o proszę jacy pomysłowi nasi panowie;)))
Ewelcia-ja się tam wcale bym nie przejmowała brakiem bilansu...babka jak mnie zobaczyła to eureka-olśniło ja,że Daniel nie miał jeszcze na 24miechy:/
Asieńki,Gliwa-miłego spotkanka jutro;)
Barmanko-natchnij mnie(a Ty potrafisz;))-co mam jutro na obiad upichcić?;)))
No Mika super,ale maleńka-7350 i 69cm;)Ale rozwój psycho-ruchowy super:)Babka powiedziała,że mam sie nie przejmować,bo Mika przybiera systematycznie i ciągle tak samo:)))

Lubiczanko ja sie nie przejmuje..tylko bvylam zdziwiona ze na 3 latka tez jest jakis bilans?
Super ze Mika wszystko ok:)ona niedlugo juz roczek bedzie miala:)jak to szybko zlecialo:)
Asienko dobrze ze Ania lubi ogladac Art |Atack bo SZym nie zbyt:sorry2:dzis w ogole wyskoczyl do mnie z tekstem"ty ukladaj puzzle,ja popatrze i odpoczne"...ja mowie do niego ze to Twoje puzzle to Ty ukladaj a on znow"Ty kupilas,to sa Twoje,wiec sie baw,a ja popatrze":blink::sorry2:...len z niego straszny....
Nudza mu sie wszytskie rzeczy b,szyko...najlepiej jakby caly dzien na dworze siedzial....wlasnie wrocilismy ze spaceru....zjadl i wlaczylam mu bajki,bo juz mega spiacy jest i marudzi,jeczy o byle co!:baffled:

Ewelcia Ania jak maluje, rysuje, wycina to mogłaby to robić do znudzenia:-p:rofl2:, a Art attack uwielbia i szuka pomysłów, co zrobić.Puzzle już się jej znudziły, ale nadal książki uwielbia i wszystkie zna na pamięć:-p

U nas jest bilans na 3 latka, a nie ma na 2, tak nurse mówiła

reklama
Do góry