barmanka79
Deus Dona Me Vi
Gliwa, jakas Ty dzisiaj torpeta z robota:-)
Asienki, super ze spotkano sie udalo
Lubiczanka, cos wpadla jak po ogien
Anineczka, gdzies znikla? chyba sie jeszcze nie pakujesz cooo? A macie kogos kto Wam wszystkie sprawy socjalne wytlumaczy?
Dziewczyny doradzcie - chcialabym tutaj cos komus wyslac, ale chcialabym miec pewnosc ze ta rzecz dotrze do wlasciciela... Czym to wyslac? Jest tutaj cos takiego (jak w Pl) 'list polecony priorytetowy'?
Asienki, super ze spotkano sie udalo

Lubiczanka, cos wpadla jak po ogien

Anineczka, gdzies znikla? chyba sie jeszcze nie pakujesz cooo? A macie kogos kto Wam wszystkie sprawy socjalne wytlumaczy?
Dziewczyny doradzcie - chcialabym tutaj cos komus wyslac, ale chcialabym miec pewnosc ze ta rzecz dotrze do wlasciciela... Czym to wyslac? Jest tutaj cos takiego (jak w Pl) 'list polecony priorytetowy'?
szaleństwo totalne-nie pamiętam kiedy ostatnio taka rozpusta była...Ale podejrzewam,że w związku z tym dzień 13go w piątek nie będzie nam groźny
, potem miałam co robić, bo zakupki w mięsnym zrobiłam i musiałam wszystko poporcjować, potem sprzątanie. Dzisiaj też od rana na nogach, bo zrobiłam pranie, wyszorowałam piekarnik, a zaraz idę się brać za pierogi ruskie
O tej porze,po pobudce o 5-tej już miałaś wsio ogarnięte chyba?