reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Bry:-)
Stary wybył,czekam,żeby dzieci w końcu poszły spac i będę miała luuuz;-)Tzn.będę czekac aż szanowny powróci z wojaży i dopiero pójdę w kimę:sorry:
Dziękuję bardzo wszystkim za Wasze głosy w konkursie.Żeby tak każdy znajomy zechciał odda choc jeden miałabym tyle co laska na pierwszym miejscu,ma około 180 a ja około 40:confused2:Szanse przeogromne:confused2:A chciałabym taką sesję wygrac,nigdy pieniędzy na takową nie ma,choc już od urodzenia Matta chciałam:sorry:
Lubiczanko Twojego głosu też nie mam:angry::-DMusisz kochana kliknąc na te fotkę,przeniesie Cię na stronę pani Leny i dopiero tam tę fotkę polubic bo inaczej polubienie się nie liczy:sorry:
Boszsz...skąd tu wziąc 150 ludzi co zechcą zagłosowac:confused::-D
Ja też dziś do Nexta poszłam i było masę ubranek dla ...dziewczynek oczywiście:angry:Dla chłopców...:confused2:Kupiłam tylko Radkowi jedną podkoszulkę i sobie jedną bluzkę:tak:
Barmanko a bardzo chętnie,ale czemu ty tam mieszkasz a ja tu?:confused2:Na piwo,tudzież innego drina bym poszła chętnie,oczywiście jak Alę odcycujesz,ale że niby jak?Trochę organizacyjnie nie teges :confused2:
A na disco to ja kiedyś latałam,oj latałam i tak męża wylatałam:-DAle to było 7 lat i 10 kilo temu i teraz przede wszystkim nie mam w czym iśc na takie atrakcje:zawstydzona/y:Szczerze mówiąc to nawet butów nie mam,ciągle albo w adidasach popylam,albo w klapakach a jak chłodniej to w kozaczkach,ale bynajmniej nie imprezowych tylko jak najwygodniejszych,płaskich:baffled::-D

A u nas,w Swords jest największy klub w Irlandii,kilkupoziomowy...Ja go tylko z zewnątrz podziwiam:baffled::-D

Lubiczanka, jaka idealna? :sorry::-D gości miałam mieć to wiesz....;-) po południu zdążyłam jeszcze łeb zafarbować, i ciasto z rabarbarem na kruchym spodzie ukręcić :tak:

Gliwa, ile więcej Was w domu teraz?:happy:

Tichonek hmmm, jak Ale odcyckuje to mam plan :rolleyes2: jedziemy familią do Ani, Ty też :tak: - chłopcy zostają z dziećmi na "domówce" a my idziemy w tany:-D:-D Ania jeszcze nie wie o moim planie, bo przed chwila na niego wpadłam, ale myślę że nie będzie miała nic przeciwko ;-):rofl2:

Wiesienka, dzięki za odwiedzinki, szkoda że tak krótko:-( czas zleciał jak z bicza... to kiedy teraz P jedzie na ryby?:-)

oj zawsze jak sie czlowiek spotka w milym towarzystwie to tak szybko leci :-(dzieki za goscine a i nie wiem co Ty chcialas od tego ciasta z rabarbarem- pyszne, a nie wiem kiedy niech z tych wroci, ale mozemy sie spotkac tym razem u mnie;-), uciekl mi jeden bus a drugi ledwo sie zatrzymal i kierowca mowi do mnie ze nie machnelam to mu powiedzialam ze trzeba bylo patrzec buraku, ale mnie wk....ide sobie piwko az machne chyba i spadam spac jestem dzis padnieta

Tichonku taxowki kursuja do rana,wiec mysle ze nie bylo by problemu z powrotem do domu:);-)

strzelilam lampke winka i jakos mnie zabujalo...a mialam w koncu dorobic dwa ostatnie kwiatki do seretki;-)chyba jednak do jutra poczekaja.....:rofl2:

co do ciasta z rabarbarem...pieklam kiedys ciasto z rabarbarem i jablek chyba ze dwa dorzucilam....ale bylo na serio pyszne...no i nie na kruchym ciescie.
Przepis dorwalam od kolezanki...wszystko miesza sie mikserem,a na wierzch owoce,szybkie pyszne...

Ewelcia a nie,nie takie aż wychodne z wyjazdem to nie dla mnie:-D
Ale pomysł Barmanki jak najbardziej mi się podobi:-)Myślę,że Aniaa też będzie zadowolona:-)I wszyscy panowie będą w podobnej sytuacji,po dwoje dzieci
:-DJestem za!...To kiedy odcycowujesz?:confused::rofl2::-D
...Może się jeszcze ktoś dołączy?:-p

Wiesienka, a to burak jeden:confused2: Mowisz ze teraz moja kolej?... z dwojka jakos sie nie widze:eek: Moje dzieci kochane sa - wtedy jak jedno z nich spi:-D

Ewelcia, a Ty wiesz ze ja kiedys nie lubilam ciast na kruchym ciescie?:eek: a teraz pyszota, i szybko sie robi, tylko dzis za duzo dowalilam smietany i wyszlo mega kruche.

Tichonek, hihi wiedzialam ze spodoba Ci sie pomysl:-D Karmic piersia planuje tak do wrzesnia, bo w pazdzierniku jakos wracam do pracy. Wczesniej przed glownym wyjsciem musimy sobie kilka tygodni treningu zrobic, w domowym zaciszu, co by jeden dring nas z nog nie zwalil:sorry::rofl2:

reklama
Do góry