reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dobry wieczór :sorry2:

tak tak wiem - 100 lat,ale qrcze no :dry: doba dla mnie to za mało...

enyłej...byliśmy w PL wróciliśmy 2 tyg temu i podróz zaliczam do udanych i calkiem fajnych. Serio. Dziewczyny nad podziw zwłaszcza ta mała ( mała:dry: szkołę zaczęła wczoraj ). I powiem Wam, że te 2 lata w przedszkolu to był najlepszy pomysł na jaki mogłam wpaść, bo wczoraj obyło się bez żadnych szlochów i takich tam ( o moich nie wspomnę :sorry2:).

jutro z kolei zaczynamy polską szkołę ( czyt.moj zywioł) hehe no i ja w sekretariacie juz na pełnych obrotach:baffled:stresa mam chyba :sorry2: będzie dobrze, bo jak ma być,ale wiadomo jeszcze sie taki nie urodził coby polaczkom dogodził :-p

Czytałam Was jakoś po trosze - pozdrawiam wszystkie bez wyjatku :*

lubiczance zyczę udanej impry ;-)

do sklikania miłe panie :cool2:

Melduje sie ze wrocilam:)
Busssy na maxa jestesmy wczoraj pierwszy ezien w szkoke i kacperek troszke sie zestresowal i nie chcial wejsc:(ale pozniej bylo ok.nikus zaliczyl ostatnie szczepienie,pozniej male gotowanie bigosik i barszczyk bialy no i werszcie r dal sie namowic na male zakupy do ikeii:)a dzis zamierzamy jechac na grilika do carlow:)
Teneryfka jest boska ale goraco na maxa,moje dzieciaki to zywioly do wody a kacper to przebijal wszystkich:)ulotki poprzywozilam wiec przy najblizszym sptkaniu podostarczam albo poczta podesle:)
Ok lece sie szykowac bo jeszcze w pizamkach lazimy:)

Biola zostajecie do jutra w Carlow?
moze sie spotkamy co?
dzis nie dam rady,bo m w pracy a potem na zakupy trza jechac,bo tylko swiatlo w lodowce...ale jutro?

Biola to wiedze ze grill bedzie zakrapiany:-D....nie no ok,jak znajdziesz chwile to zadzwon...napisze Ci swoj nr.na priva ok...my chyba jutro bedziemy tam na osiedlu..Ty juz wiesz u kogo;-):-D..mielismy jechac tydzien temu,ale ja umierajaca bylam(czyt,chora)potem pod wieczor moj Szym chcial tam jechac i m zadzwonil,ale K z mlodym byla w Kilkennach:cool2:

reklama
Do góry