reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzionek mija oki.:-)spacerek zaliczony.Teraz siedze i odpoczywam.Igorio sie bawi z kuzynem autkami.
AsienkoM racja jeszcze jedno szczepienie i z głowy.Fajnie ze lot minął Wam dobrze.
Miłego wieczorku.

reklama
Julia, ale jakie siedzisko masz na myśli? taką nakładkę na krzesło do karmienia? takiego czegoś nie można. możesz wziąć wózek i fotelik samochodowy jeśli jest w zestawie.

GLIWA nie tylko mówię,że przystojniak,ale Wam linka wrzuciłam,żebyście same oceniły:tak:
Barmanko nie wiem:no:
Julia tak jak Barmanka pisze,inne rzeczy możesz dokupić jako dodatkowy bagaż:tak:

Witam
Aaniu-dzięiki za pamięć:*Jestem mega dumna z dzieci-było mi lżej niz niekórym parom z jednym dzieckaiem...Nawet stewardzi chwalili-i do kabiny pilota zaprosili:szok:Pierwszy raz :sorry2:TAK WIĘC ZŁEGO SŁOWA NIE POWIEM
Jejku-strasznie jest tu być bez J-podziwiam te,które bez mężów siedzą w Pl po kilka tygodni-dla mnie zgroza:sorry:\Dzieci przeszczęśliwe-pełno towarzystwa...Bajka-jak dla nich...Uciekam...Mam próbę;)Miłego wieczorku

Julia jeśli fotelik samochodowy nie jest częścią wózka to musisz go do rezerwacji dodać jako dodatkowy sprzęt dla dziecka (do 20kg.).Przewóz fotelika kosztuje 10E w jedną stronę:tak:
Lubiczanko bawcie się dobrze:-)

reklama
Ewelcia, co dziś robisz na obiad? ja wyjęłam mięso mielone...waham się między spaghetti a ziemniakami z mielonym :sorry2:

Ale mnie dziś połamało w nocy :baffled: wogóle ostatnio strasznie plecy mnie bolą... jakieś masaże by mi się przydały...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry