reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzien doberk milego wtorkowego dnia wam zycze:)
Uu jak tu pusciutko;(
Hej dziewczynki mam do was pytanie czy nie taktem brdzie jak wysle list do lanlorda z podpisami wszystkivh mieszkancow czyli z 7apt ze powinien zadbac troche o porzadek?facet nic kompletnie nie robi jest syf robactwo zamki w bramach nie dzialaja wchodzi kto chce e a przez to chyba jest jego obowiazek o dbanie porzadku prawda?nie karze mu zeby niewiem co tutaj robil ale na dzien dzisiejszy to naokolo budynku to jest smietnik i przez to nadmiar robactwa sie szerzy i innych mniejszych zwierzatek.:(

Ostatnia edycja:
Hej z wieczorka.Dzionek dzis jakos szybko mi minął,pogoda dopisuje wiec korzystamy z pogody.Wieczorkiem bylismy z małym u pediatry-alergolog.Igorio ma alergie ale całe szczescie nie pokarmowa.To jest związane ze ślina itd.przepisała syrop,masc,i crem.Zobaczymy czy pomoze,mam nadzieje ze tak.Jezeli nie to mamy wrócic z powrotem.Mówiła takze ze jak to zniknie,to moze jeszcze wrócic.Czas pokaze.
No nic zmykam.Miłego wieczorku.

Kochnane mamy z Ie... mam pytanie od jakiego wieku posłałyscie dzieciaki do preschool - mam 3,4 latka czy to nie za wczesnie? zaznacze, ze nie mowi po ang i był juz 2 dni w przedszkolu na a3 h - z tego programu ECCE za free i jest bardzo ciezko... płazce jak wychodze, jest przygnebiony po przyjsciu do domu,... meczy mnie ze nic nie rozumie bieedzczek i dlatego ma stres... czy nie lepiej zaczac preschool za rok a pozniej w wieku 5,5 junior class?

Anetajoanna...zrobisz jak zechcesz,ale ja bym juz go tam zostawila...jak go teraz zabierzesz a wyslesz z arok,to on tez bedzie plakal bo nic nie bedzie rozumial itp...a wiedzial bedzie ze jak urzadzi ci pare razy scene placzu to ty go stamtad zabierzesz i chodzic juz wcale nie bedzie chcail..-mam nadzieje ze mnie rozumiesz,bo chyba namieszalam troche.
Mam synka w wieku 3,6 r.i od poniedzialku chodzi do pzredszkola...jak na razie nie palacze....

reklama
Zgadzam sie w 100%z ewelcia:)
Ja kacperka wyslalam do przedszkola jak mial 3,2latka placz byl przez tydzien i to do tego stopnia ze musielismy z nim siedziec pare dni w przedszkolu:(teraz jest juz w 1klasie i jest super:)

Aco tu takie pustki szok:(
Barmanko a ty gdzie?kobitki co tam u was?

Ostatnia edycja:
Do góry