reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam Was Dziewczynki z IRLANDII już:-D
zdrówka chorowitkom(Ewelcia-jak ten kaszel?)
rodzicvom posyłających dzieci do szkół i przedszkoli-pogody ducha i powodzenia Waszym pociechom
Anineczko-nie mam nic na koncie zeby odpisać na sms-a...jak doładuje karte to się odezwę:tak:Buziaki dla mojego Jeremiaszka-dla Was w ogóle tez:)))
Margaritta-ach ten Twój żywioł(pol szkoła;))Fajnie tak na wysokich obrotach,prawda?
Barmanko-juhuuuu...jakoś tak ucichłas jak mnie nie było;|))))))
Aaniu-jak tam zdrówko?Dbasz o siebie?
gliwa-juz na 100% SIĘ ZAAKLIMATYZOWAŁAS PO POWROCIE?
Biola-zaden nietakt-skoro facet sam nie potrafi dojść do wniosku,że ma byc ład i skład to jak najbardziej list jest na miejscu-a co;)))
Asieńko-udanego wypoczynku!!!!
Moje Starszaki dzis pomaszerowały do szkoły-strasznie jestem ciekawa jak sobie radza...mam wiekszego stresa niż oni sami:blink:
Miłego popołudnia Wam(jak dobrze,że pogoda wrzesniowa jeszcze choć troszke nas rozpieszcza;)))

hejoo, jestem jestem :tak: ładna pogoda to i po dworze się szfędamy, trza korzystać z ostatnich podrygów słońca. Marcel chodzi na godzinę do przedszkola (szał ciał normalnie :/) i jakoś tak cały poranek mam rozwalony ani to zacząć sprzątać ani gotować co, wrrr.
Wczoraj ALicja miała szczepienie, niestety wieczorek był płaczliwy :(( dziś już o niebo lepiej.
No a wieczorkiem z szydełkiem sobie zasiadam w fotelu bujanym, jak babulinka normalnie :)))))

Lubiczanka witaj, jak weselicho i dni przed?
Biola bez problemu macie dostęp do aptamila pepti?

Lubiczanko jedym slowem kiepsko
Barmanko zazdraszczam tego fotela ;-)
Ewelcia jak kaszel ?przeszedl ?

I to by bylo na tyle nie mam weny na pisanie humoru jakos brak ehhhh

Zmykam dziewczyny szykowac do spania

reklama
Do góry