reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie czwartkowo:)
U nas po staremu czuli psikus nadal nie chce spac w lozeczku i spi z nami:(oczywiscie jestem polamana na maxa:(
Zapowiada sie ladny weekend jakie macie plany?
Aaa i podpowiedzcie mi ile mozna miec punktow karnych i po jakim czasie sie kasuja?

reklama
napisalam posta z godzine temu i widze ze go nie ma:baffled::eek:

no nic teraz juz nic nie napisze,bo musze sie powoli do przedszkola ogarnac i SZymka tez:)

MILEGO DNIA:)

Biola-przyznaj się co naskrobałaś i ile zgarnełas karniaków;))))Rzeczywiście i mnie avatarek od razu się w oko rzucił-świetny:)
Wiewióra-niestety i tak czasem bywa,że musimy się przemęczyć z przeziębionym dzieciątkiem...Niestety ja nic prócz na gardło bym nie podawała(zwłaszcza jesli na receptę)...Mam nadzieję,że jakos to będzie i szczęśliwego lotu zyczę;)
Ewelcia-o jaki psikus...Jeszcze tego nie miałam zeby pisać,zatwierdzić a postu ani widu;)Odezwij się za to jak chwilke znajdziesz:)
AsieńkoR-niech sie sprawdza Twe słowa;) Dziś tez rano był ryk,ale za to przy odbieraniu uciecha-zwłaszcza,że na dworze na placu zabaw akurat byli:)
Aaniu-zdrówka u Was...Pisałam Ci na GG,ale tym razem to chyba Ty nie dostałas:(((

A dziekuje kochane a tak rzeczywiecie przyszly mi 2punkty karne ale przeciez ja nie jezdze,moj r tak sobie to obmyslil ze skoro ja mam pl prawo jazdy to mi nie ddadza punktoe karnych no i ze jw i tak nie jezdze to moze nabijac mi punkciakow:(ale sory 12punktow przez 3lata to ja sie nie dam wrobic,niech zscznie jezdzic przepisowo bo ja nast punktow nie wezme na siebie:)

Uuuu aniu widze ze okres jesienno-zimowy u was sie juz zaczal:(wspolczuje bbbb
I dziekuje za odp:)

Wiesz jak rodzice przyprowadzaja chore dzieci z gilami po pas to jak ja mam uchornic swoje dziecko nie da rady jak zobaczylam ze cos sie dzieje to nie puscilam do przedszkola i tyle co by innych nie zarazala

A co punktow ,ja pamietam jak wyjechalam po J bylam wtedy w kraju on przylecial jechalam pierwszy raz na dany dworzec ba jeszcze mama mnie prowadzila gdzie mam skercic wjechalam na dworzec J wsiadl zamienilismy sie miejscami ja bylam jako pasazer ruszamy a nas policja zatrzymuje i sie pyta jak sie pan tu znalazl a J ja nie kierowalem tylko zona to poprosimy zone do nas skonczylo sie na tym ze dostalam 5 albo 2 punktow karnychniepamietam dokladniei 100 zl mandatu za to ze wjechalam gdzie byl zakaz wjazdu a najlepsze jest to ze znak byl w niewidocznym miejscu i niewidzialam ale coz nie tlumaczylam sie

Aaniu-zdrówka u Was...Pisałam Ci na GG,ale tym razem to chyba Ty nie dostałas:(((
Nic nie dostalam nie wiem co sie dzieje z moim gg bo raz dostaje raz niedostaje
Oby placz Twego synka jak wychodzisz z przedszkola szybko minal

Natalia na antybiotyku ma powiekszone wezly i teraz nie wiem czy ja puszczac w poniedzialek do przedszkola czy nie

reklama
Lubiczanko wlasnie dotarlam do domu z Szymkiem i zasiadlam bo jakas zmeczona jestem,a mlody tez i oglada wlasnie jakas bajke:)\
Pytalam Cie rano...jak tam mlody w przedszkolu?on chodzi codziennie czy na 3 dni?i na ile godzin?pewnie [pisalas,ale ja ostatnio nawet czasu za bardzo nie mam czytac.

AQsienkoR smakowala Ci ta karkoweczka?

Moj m tez otrzymal 2 pkt.karne...wlasnie dzis przyszedl list:baffled:..
Biola ja wlasnie myslalam tak jak Twoj R...ze skoro PL prawko tu pkt.nie przyznaja:)

Juz nie paietam czy m zatrzymali w niedziele zaraz po naszym powrocie z PL(w sobote wrocilismy)czy tydzien pozniej.
"Zarobil"80e mandatu:sorry:
Mandat przyszedl po jakim tygodniu moze 1,5...a dzis te pkt.:cool2:

Do góry