reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka, jaaa zapiekanki wieki nie jadłam... ojj i co by tu wybrać....? jutro się okaże :)
Gdy Alicja przejdzie na butelke to pewnie już nie będę tak tęsknić za nią..a teraz to ona taki mój cycuś jest i mi smutno troche :zawstydzona/y: A Ty nie masz pokoju dla Dominiśki?

reklama
Aaa barmanki tak juz lepiej dzieki wielkie:)aa co to sa te cebularze?lubiczanka chyba ma na mysli ze mloda nie chce spac sama,a swoja droga jestem ciekawa ja wam pujdzie z alutka:)powodzenia
A ja dzis chodze taka podminowana ze szok dre sie na wszystko i o wszystko kuzzzzwa jak mnie od srodka rozwala masakra,gdybym palula to odrazu dwa na raz :(a jeszcze do tego dzieciaki przeziebione nikus ryczy bo nie chce sam spac zyc nie umierac,pdycha mi siada czy co:(

Barmanko na męża przed spaniem se popatrz:-D
Boszsz...kiedy mój malutek "na swoje" pójdzie?:sorry:
Radek miał z 2,5 roku jak go wysiudaliśmy a Matt się podobnie zapowiada:sorry:Śpi ciągle z nami w pokoju i chyba mu z nami za dobrze:sorry:A jak już zechce nas opuścić to jakieś łóżko piętrowe będziemy musieli zakupić bo u nas tylko 2 małe sypialnie więc Radek już cały szczęśliwy:confused2:,że z bratem będzie musiał pokój dzielić:baffled:
Aniaa o której w niedzielę?

lubiczanka - wiesz ja nie wiem jak mi Kuba pozwoli czasowo się rozkręcić z robotą, bo on ma jeden dzień super, drugi gorszy.. ale dzięki za pomysły.

Biola to dobrze że ci lepiej, jakby co mam jeszcze fioletek :tak:

Gliwa, ano smutno troche..

Tichonek, na męża? :szok::szok: bleeeegh:eek: ileż można :confused2:
Marcel miał rok jak przeszedł do swego pokoju, zaraz po przeprowadzce na ten domek, zaraz pierwszej nocki poszedł na głęboką wodę.

Katrina, jak u Was, kolki przeszły?

Hej!
Gliwa ja tez sie nie wyspalam....w nocy temeprature mialam...trzepalo mnie jak kota po tabletkach...
Tydzien temu to samo:wściekła/y:jak mam temperature juz 37,1 to jestem nie do zycia....:no:

My tez zara zpo przeprowadzce wywalilismy mlodego do siebie...mial 1,5r przez pierwsze 3 tyg bylo ok,a potem si ejazdy zaczely....ale po kilku minutach placzu zasypial,a potem opanowal technike wychodzenia z lozeczka turystycznego i przychodzil do nas w nocy.My sie budzilismy rano a on miedzy nami spi!
Bylo dochodzenie jak on wyskakuje z lozeczka:-D
Musialam zakupic bramke do singla i tam go przezucic,bo balam sie ze wychodzac z lozeczka krzywde sobie zrobi

Milego dnia

reklama
Witam
Barmanko-a no nie mam sypialni dla niej...no generalnie mamy 5sypialni,ale jedna jest na dole-i kogo miałabym"wysiudać"?A Mikę mamy pod ręką,bo czasem(nie zawsze)zdarza jej się stekac w nocy-czyli wstawanko z butlą...a tu juz za wygodna jestem...daniel miał tez rok jak poszedł"na swoje",ale on juz przesypiał całe nocki:sorry2:No i co wybrałaś w końcu?
Ewelcia-zdróweńka!!!Przed spaniem gorące mleko z miodem i czosnkiem:sorry:
Tichonek-juz widze radość w oczach Radka-pewnie taka sama jak w oczach Dawidka kiedy przebąknelismy ino,że moze Daniela do niego przeniesiemy(chciał sobie zamki w drzwi wstawiać zeby Daniel spał na korytarzu:/)
Katrina-trzymam kciuki-dasz rade:)))
Gliwa-a u Ciebie zawsze"drzwi otwarte";)Fajnie:)))

Do góry