reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsieńkoR-masz rację,że 30go:tak:a 10go,ale marca:evil::evil::evil:
W Polsce[edytuj]W Polsce nie istnieje tradycja obchodzenia tego święta. Niektóre media próbują jednak je wprowadzić od kilku lat, proponując datę 10 marca[SUP][1][/SUP][SUP][2][/SUP]. Data nie jest przypadkowa. W tym dniu w polskim Kościele katolickim i ewangelickim obchodzone jest wspomnienie 40 Świętych Męczenników z Sebasty (oficjalnie do 1969)[SUP][3][/SUP]. Prawdopodobnie lokalnie Dzień ten świętowany był już przed 2000 rokiem w miejsce zniesionego wspomnienia męczenników[SUP][4][/SUP].

dzień dobry:)
Jak za oknem nie pada i nie wieje od razu zyć sie chce!!!
Dziś mamy fajniusie plany przed sobą-najpierw gdzieś na zakupki wyskoczymy a potem do znajomych na kawkę i ciacho-specjalnie wczoraj wieczorkiem podeszła koleżanka zaprosić nas:)))Baaaardzo miło:tak:
Wam również miłego dnia!!!

Dzień dobry
Z Anią jest lepiej, osłuchowo jest czysto, więc ok. Już nie wchodziłam wczoraj, bo się ze szwagrem wzięliśmy za robienie Aniowego torta. Uśmieliśmy się przy tym, jak nie wiem:):):), no ale przynajmniej sami g zrobiliśmy:):), po południu jak chłopaki wrócą to będzie tort i prezenty. Kiedy to zleciało:):):)

Dobrego dzionka

Lubiczanka to zatem udanego dnia! Mnie dziś niestety sprzątanie czeka :wściekła/y: wczoraj w końcu kupiliśmy krzesła:cool2: od miesiąca czekaliśmy na dostawę:dry: więc m zajął się składaniem, a ja obiadek pichciłam, ale za to dziś obiadku gotować nie muszę bo mam z wczoraj:tak: Też musze iść do sklepu kupić dla Alicji taką dużą ramkę jak ma Marcel i powkładać fotki z każdego jej miesiąca.

Buuu jak mi się sprzątać nie chce. Opitole chyba po łebkach :sorry2: ktoś miał przyjechać na niedziele na obiadek, nie powiem kto :-pa że plany się zmieniły to i mi się nic nie chce, ooo nawet ciacha robić nie będę :-p a co - jak bunt to bunt:cool2:

Asienka, wszystkiego najlepszego dla Anulki!! Dużo zdrówka dla niej, pięknych zabawek i wszystkiego co tylko chce!
Pochwalisz się torcikiem? Imprezka duża będzie? Ale fajnie, ja lubie takie :)))

reklama
Barmanko nie robimy imprezki, bo nie mamy tutaj jak, ale torcik i prezenty od rodziców i wujka muszą być. AsienkaM z rodzinką miała przyjechać na torcika, ale nie mogą, więc kameralnie będzie. Fotkę wkleję potem, jak zrzucę z aparatu

Do góry