reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Na NK są zdjęcia prezentu urodzinowego :-D Julitki :-D Gratki kochana :-D A malutka śliczna :-D

marla - no już jest w przedszkolu od 8.45 i jak na razie jest ok. Mam pietra i pusto mi w domu że chyba oszaleję. A ja głupia chwili spokoju chciałam :-( A wogóle Karola mi w nocy numer wywinęła - ciężko oddychała, zatoki zapchane, podduszała się, kasłała - dostała Zyrtec, Sterimar i nawilżać obok łóżeczka, po godzinie się uspokoiło. A rano 38.1 temperatura :szok: Noż ... i to o 6 rano :-( Dawaj za telefon i po ciotkę pediatrę dzwonię - przyjechała, osłuchała - czysto, gardło czyste - prawdopodobnie od zębów to wszystko i możliwe że alergia. O alergię mamy się na tygodniu zgłosić do naszej pani doktor a na zęby - Nurofen i tyle. Poszła do przedszkola mając 37.7 - maja dzwonić jakby zaczęła gorączkować. opiekunka grupy kazała mi się nie denerwować - łatwo jej mówić :-( Karola ma dwa latka a to jej pierwszy dzień w przedszkolu :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie Dziewczyny...jesteśmy już z Mają od wczoraj w domku strasznie się cieszę:-D
Maja jest przeurocza, poprostu moje OGROMNE SZCZĘŚCIE:)
Dziękuję Wam serdecznie za życzenia, mam nadzieję że szybko dojdę do siebie narazie jest ciężko nie da sie ukryc ale mam za to wspaniała nagrodę....zresztą same wiecie o czym pisze...

Powiem tylko że poród był koszmarny,,,zaczeło się w piątek o 1.00 w nocy a urodziłam dopiero o prawie 18...

Uciekam do Mai, pozdrawiam serdecznie

Witajcie dziewczyny

Julitka- wilekie G.R.A.T.U.L.A.C.J.E!!!!!! Widzialam coreczka jest urocza Ślicznosci:-):-):-) i jak widze tez urodzilas w swoje urodziny tak jak ja:-D:-D:-D:-D my za 2 dni obchodzimy urodzinki z synusiem:tak::tak::tak::tak:

marla- no wlasnie nic nie stracilam a w poniedzialek rodzinka wyprawila mi grilla na moje urodziny widocznie jednak zasluzylam;-);-);-) atak to w domku i pod kolderka:happy::happy:

Ale obecnie juz lepiej tylko mam zaplenie krtani w dodatku i strasznie mnie meczy kaszel i nie moge mowic:blink::blink:

Witajcie dziewczyny.
Julitka ogromne Gratulacje, malutka jest urocza :) Niech się zdrowo chowa

Sol fajnie że małej się podoba w przedszkolu.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków.

My od dwóch tyg siedzimy w domu i doleczyć sie nie możemy.
Z małym już byłam 4 razy u lekarza, męczy go straszny kaszel
6 syropów na półce i po żadnym nie jest lepiej, nie wiem co to się do nas przyplątało:(

Witajcie Dziewczyny...jesteśmy już z Mają od wczoraj w domku strasznie się cieszę:-D
Maja jest przeurocza, poprostu moje OGROMNE SZCZĘŚCIE:)
Dziękuję Wam serdecznie za życzenia, mam nadzieję że szybko dojdę do siebie narazie jest ciężko nie da sie ukryc ale mam za to wspaniała nagrodę....zresztą same wiecie o czym pisze...

Powiem tylko że poród był koszmarny,,,zaczeło się w piątek o 1.00 w nocy a urodziłam dopiero o prawie 18...

Uciekam do Mai, pozdrawiam serdecznie

:-):-):-):-):-):-):-)
GRATULACJE!!!
Gdzie można zobaczyć foteczki Niuńki??

Witam Kielczanki :):)

Nom ja też jestem z Kielc jestem w 6 miesiącu ciąży termin mam na 15 sierpnia....
I zastanawiam się jaki szpital wybrać??? :(
Mój Ginekolog pracuje na Czarnowie ja do niego chodzę prywatnie na Kościuszki ale byłam teraz na Czarnowie przez 2 dni w szpitalu bo miałam kolkę nerkową i warunki w Tym szpitalu nie są zbytnio superr można by napisać prehistoria.., Więć chyba zdecyduję sie na Kościuszki a mogłabym prosić o numer telefonu do szkoły rodzenia na Kościuszki???

Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Ja też jestem z Kielc i rodziłam na Kościuszki:)Mam półroczną córeczkę:)
Jest nawet spoko,fajne są położne (przynajmniej ja na fajne trafiłam:))I samotronka87 nie obawiaj sie porodu:)dla mnie był to pikus:)ja 7 minut rodziłam a lekarz który mnie zszywał był bardzo sympatyczny i opowiadał mi śmieszne rzeczy żebym nie skupiała się na bólu:)a numeru ja niestety nie mam:(ale napewno ktoś tu Ci poda:)

A i może ktoś mógłby mi poradzić coś na temat żłobka na Romualda...Jaka jest rekrutacja...Ile się płaci i w ogóle jak tam jest...Czy warto tam oddać dziecko?Czy może lepiej gdzie indziej...?
Pozdrawiam:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też jestem z Kielc i rodziłam na Kościuszki:)Mam półroczną córeczkę:)
Jest nawet spoko,fajne są położne (przynajmniej ja na fajne trafiłam:))I samotronka87 nie obawiaj sie porodu:)dla mnie był to pikus:)ja 7 minut rodziłam a lekarz który mnie zszywał był bardzo sympatyczny i opowiadał mi śmieszne rzeczy żebym nie skupiała się na bólu:)a numeru ja niestety nie mam:(ale napewno ktoś tu Ci poda:)

Zazdroszczę takiego szybkiego porodu...mój był długi i bardzo ciężki:((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry