reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Cześć Dziewczyny:)
:-)
Dziś u mnie mija kolejny dzień w domku z moją Majeczką, też była strasznie brzydka pogoda pochmurno i deszczowo:crazy: ale jak dla mnie to i tak bez znaczenia bo Maja za mała jest jeszcze na spacerki. A właśnie dziewczyny po jakim czasie wyszliście z takim bobasem na spacer??

kamilka ja również życzę i mamie i synkowi 100 lat:tak::tak:

Jeśli chodzi o szkołe rodzenia to ja chodziłam ale u siebie i mieliśmy możliwość porodu rodzinnego.
Jeśli o mnie chodzi to ja jestem zadowolona, chyba nie wyobrażam sobie porodu bez obecności męża...duuuużo mi pomógł:tak:

Dobry wieczór.

Kamila wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Adasia, sto Lat :-)

Sol może w przyszłym tyg sie uda wybrac do brykolandii o ile pogoda się poprawi my się jeszcze delikatnie kurujemy.
mmm ja tez jestem w buska, nie słyszałam tam o żadnym dobrym ginie, sama chodziłam do 20 tyg do Helma ale dziękuje za taka opieke, a potem przeniosłam się do Niziurskiego i bardzo sobie go chwale, był przy moim porodzie i ogólnie dużo mi pomógł.
Julita ja urodziłam w listopadzie więc wyszłam z małym tak po trzech tygodniach jak nie było bardzo mroźno.
A jak sobie radzisz z Majeczką? Mąz pomaga? Pamiętam że mój Adrian bał się małego na ręcę brac, nie wiedział co zrobić jak się rozpłacze:-D

Cześć Dziewczyny:)
:-)
Dziś u mnie mija kolejny dzień w domku z moją Majeczką, też była strasznie brzydka pogoda pochmurno i deszczowo:crazy: ale jak dla mnie to i tak bez znaczenia bo Maja za mała jest jeszcze na spacerki. A właśnie dziewczyny po jakim czasie wyszliście z takim bobasem na spacer??

Julitka,my na pierwszy spacer wyszliśmy po tygodniu od wyjścia ze szpitala,a dodam że Emilek jest z 28 października.Także wyszliśmy już w listopadzie.
Całą zimę wychodziliśmy codziennie,no chyba że była zawierucha,ale to był w domu werandowany wtedy.

KAMILKO I ADASIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZINEK

Witam

Nom ja chodzę do Tomasza Ziółkowskiego prywatnie...
Polecam :) nie narzekam na niego
raz tylko mnie wkurzył bo byłam z mężem na wizycie bo ogólnie co miesiąc do niego chodzę i nawet nie powiedział ile nasz mały waży jaki ma wzrost zero... Trochę Nas to wkurzyło bo się jednak płaci co miesiąc 120zł za wizytę a on nic się nie odzywał chyba miał zły humor ale przy 120 zł to Moim zdaniem powinien mieć humor zawsze dobry...
Ale mniejsza z Tym...
Lecz jeśli chodzi o niepłodność to jest najlepszym ginem w Kielcach to polecam bo już nie jednej kobiecie pomógł....
Pozdrawiam...
Przyjmuje prywatnie na Kościuszki 11..
Jak chcesz numer telefonu to napisz :D

Witam

Nom ja chodzę do Tomasza Ziółkowskiego prywatnie...
Polecam :) nie narzekam na niego
raz tylko mnie wkurzył bo byłam z mężem na wizycie bo ogólnie co miesiąc do niego chodzę i nawet nie powiedział ile nasz mały waży jaki ma wzrost zero... Trochę Nas to wkurzyło bo się jednak płaci co miesiąc 120zł za wizytę a on nic się nie odzywał chyba miał zły humor ale przy 120 zł to Moim zdaniem powinien mieć humor zawsze dobry...
Ale mniejsza z Tym...
Lecz jeśli chodzi o niepłodność to jest najlepszym ginem w Kielcach to polecam bo już nie jednej kobiecie pomógł....
Pozdrawiam...
Przyjmuje prywatnie na Kościuszki 11..
Jak chcesz numer telefonu to napisz :D

dzięki z tego co słyszałam to zajmuje się i męskimi problemami, nr do niego znalazł mój mąż w internecie i mamy zamiar sie niedługo umówić, długo trzeba czzekać na wizytę??

Dobry wieczór.

Kamila wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Adasia, sto Lat :-)

Sol może w przyszłym tyg sie uda wybrac do brykolandii o ile pogoda się poprawi my się jeszcze delikatnie kurujemy.
mmm ja tez jestem w buska, nie słyszałam tam o żadnym dobrym ginie, sama chodziłam do 20 tyg do Helma ale dziękuje za taka opieke, a potem przeniosłam się do Niziurskiego i bardzo sobie go chwale, był przy moim porodzie i ogólnie dużo mi pomógł.
Julita ja urodziłam w listopadzie więc wyszłam z małym tak po trzech tygodniach jak nie było bardzo mroźno.
A jak sobie radzisz z Majeczką? Mąz pomaga? Pamiętam że mój Adrian bał się małego na ręcę brac, nie wiedział co zrobić jak się rozpłacze:-D
ja chodziłam do dr siayor ale ona nie zna się na leczeniu mężczyzn

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry