asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA KUBULKA<DUŻO ZDRÓWKA ROBACZKU,BĄDŹ GRZECZNYM CHŁOPCZYKIEM I SŁUCHAJ MAMUSI>
Joanna głosik oddany,trochę zachodu z tym potwierdzaniem mailem.Ja też zgłosiłam mojego Emila do tego konkursu ale jeszcze mi nic nie przyszło na pocztę że już zostało potwierdzone zdjęcie,i wszystkie dane.
Kobietki a my z moim M podjęliśmy ważną decyzję zjeżdza na stałe już do domciu,jest właśnie w drodze nad ranem będzie,Koniec z kontraktami najważniejsza rodzina.
Joanna głosik oddany,trochę zachodu z tym potwierdzaniem mailem.Ja też zgłosiłam mojego Emila do tego konkursu ale jeszcze mi nic nie przyszło na pocztę że już zostało potwierdzone zdjęcie,i wszystkie dane.
Kobietki a my z moim M podjęliśmy ważną decyzję zjeżdza na stałe już do domciu,jest właśnie w drodze nad ranem będzie,Koniec z kontraktami najważniejsza rodzina.
Tydzień mija za tygodniem ani sie nie obejrzę i znowu piątek i coraz bliżej do końca roku Miłego dnia babeczki
.

A jedynym sposobem są ćwiczenia przez zabawę - najlepsze rezultaty. Po cichu mogę polecić łóżko na przeciwko telewizora i kłaść na brzuszku tak żeby mogła oglądać jak podniesie główkę - wiem straszny sposób ale działa 
.