reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA KUBULKA<DUŻO ZDRÓWKA ROBACZKU,BĄDŹ GRZECZNYM CHŁOPCZYKIEM I SŁUCHAJ MAMUSI>
Joanna głosik oddany,trochę zachodu z tym potwierdzaniem mailem.Ja też zgłosiłam mojego Emila do tego konkursu ale jeszcze mi nic nie przyszło na pocztę że już zostało potwierdzone zdjęcie,i wszystkie dane.

Kobietki a my z moim M podjęliśmy ważną decyzję zjeżdza na stałe już do domciu,jest właśnie w drodze nad ranem będzie,Koniec z kontraktami najważniejsza rodzina.

reklama
Śpię zdrowo liczymy na głosiki ;-)pozatym zaczęłam już kurs prawa jazdy po pierwszym wykładzie byłam skłonna zrezygnowac ale jakoś sie pozbierałam i mam nadzieję że teraz to już będzie lepiej ,:tak:Tydzień mija za tygodniem ani sie nie obejrzę i znowu piątek i coraz bliżej do końca roku Miłego dnia babeczki:-D

Hej.

Ja dziś mam strasznego doła:-(..i zupełnie nie wiem dlaczego - może przez pogodę.

Asiulka dzięki za zyczonka:tak:. Gratuluje podjęcia mądrej i najlepszej dla was decyzji - dokładnie rodzina powinna być w komplecie:tak:

Joasiu z tym końcem roku dobre:-D:-D

Pozdrawiam.

Iwonko,miała robione badania moczu 3 x i posiew też:tak:.Wszystko dobrze.Znów jednak krew w kupce:-:)no::-(.Ja oszaleję!!!
Poza tym moja malenka nie podnosi jeszcze główki,a zaraz skończy 3 m-ce.Byliśmy w OWI,ale tam nas uspokajają,że jeszcze ma czas.Sama nie wiem,bo już 2 m-czne dzieciaczki podnoszą główkę.Jak było z waszymi pociechami?AHaa,czy Twoja Maja już podnosi?Moja myszka wcale nie chce na brzuszku leżeć :baffled:.
Joasiu życzę Ci powodzenia na kursiku ;-).Ucz się pilnie;-).Mój głosik oddany:-).
Pozdrawiam kochane.Buziak.:happy2::happy2::happy2:

Witam.

Misia spokojnie każde dziecko rozwija się na swój indywidualny sposób. To nieprawda,ze dziecko w danym miesiącu powinno cos robić. Mój Kuba późno zaczął unosić głowke, późno usiadł, późno zaczął chodzić,ale wszystkie te umiejętności opanował tyle,że w swoim czasie. Ja też się przejmowałam i biegałam na konsultacje i do rehabilitantów ,a oni wszyscy tylko mi powtarzali w kółko,że jak przyjdzie czas to mały sam zacznie wykonywać dane czynności. Wydaje mi sie,ze możesz małej pomóc kładąc ja jak najczęsciej na brzuszku,wtedy będzie cwiczyła mięsnie. :tak: No ale jeśli bardzo się tym denerwujesz to zapytaj lekarza może ci coś doradzi - podpowie:tak:

Pozdrawiam.

Misia - jak nie lubi na brzuszku sama, to może kładź ją na sobie (ty na plecach a mała na twoim brzuchu). Może polubi takie leżenie.
Ta krew jest dziwna. Do kogo chodzisz z mała? Do jakiej przychodni? Robili jej usg brzuszka?

Hej dziewczyny - ja was tylko podczytuję na szybkiego, bo mała próbuje chodzić, remont pełną parą, uczelnia i wszystkiego pełno :rofl2:

Misia - każde dziecko ma swoje tempo, jedne wolniej inne szybciej, moja siostrzenica do 3 roku życia mówiła po swojemu, aż pewnego dnia jak zaczęła gadać to do dzisiaj nie sposób ją uciszyć :sorry2: A jedynym sposobem są ćwiczenia przez zabawę - najlepsze rezultaty. Po cichu mogę polecić łóżko na przeciwko telewizora i kłaść na brzuszku tak żeby mogła oglądać jak podniesie główkę - wiem straszny sposób ale działa :-p

Chodzę padnięta ale cho..nie szczęśliwa :tak: Byłam z małą teraz na szczepieniu na WZW to w 6 miesiącu, a babka mi się w recepcji pyta "Ta malutka to na to szczepienie na 13 miesięcy?" Uśmiałam się nieźle tego dnia :rofl2::-D:-D Płytki mam już w kuchni, w poniedziałek łazienka startuje. Do końca miesiąca mają skończyć wszystko.

My też się konkursujemy i prosimy o głosiki potwierdzone mailem :)
Karolcia

hej dziewczyny
a u mnie straszny mlyn
adasiowi wychodza zeby jednego juz ma a najgorsze ze teraz ida mu 3 naraz... jest nieznosny placze i wogole przerabane...

a ja jestem wykonczona psychicznie i fizycznie.... ja chce zeby wrocilo moje super grzeczne i kochane dziecko:-p:-(

Dziewczynki dziękuję za rady.Mrozik,rzeczywoiście na moim brzuszku troszeczkę podnosi główkę,ale gdy ja jestem w takiej pozycji półsiedzącej-półleżącej :-p.Miała wszystkie badania i USG brzuszka także.Shiraaine spróbuję jeszcze z tym telewizorem:baffled::-):baffled:.My idziemy za tydzień na szczepienie i chyba zaopatrzymy się w krem Emla;-).
Kamilko,współczuję ząbków,moja też się strasznie ślini,mam nadzieję,że to jeszcze nie ząbki,choć w 4 m-cu już mogą wychodzić :szok:.
Jeśli macie gdzieś w pobliżu Biedronkę to za tydzień są ubranka dla dzieciaków,kombinezony,pajace welurowe,rajstopki zwykłe i frotowe.Warto zajrzeć:tak:.Pozdrawiam:-).Miłego dnia życzę:-).

reklama
hej dziewczyny
ale sie paskudnie zrobilo...
u nas popawa Adas juz sypia duzej jest spokojniejszy wyszly mu juz 2 jedynki.. :-):-)

fajnie ale najgorzej bedzie chyba z gornymi ... zwykle ma cows w stylu da dni spokoju tydzien krzyku placzu i wogole....

Do góry