reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
shiraaine no mam nadzieję że nic złego się nie stało!!
a u nas mąż walczy z jakimś paskudnym wirusem w salonie, więc ja z Mają dziś okupujemy sypialnię, mnie też coś gardło boli-mam nadzieję ze nic nie załapię! za tydzień chrzest więc wszyscy musimy być już zdrowi:-) mała już śpi a mi się nudzi:-)
kolorowych snów dla wszystkich:-)

Cześć dziewczyny,
dawno nie zagladalam na forum,a wudze ze ruch jest calkiem spory.
Ogolnie nie bardzo mam czas na komp, w pracy troche roboty a w domu kazda minute poswiecami filopwi, a jak on usnie to ja tez padam.
Mam takie pytanie czy w Kilecach sa organizowane jakies potkania rekreacyjne dla mam z malymi dziecmi?? chodzi mi o takie spotkania dla mam pracujacych.
My chodzimy jedynie na basen dla amluchow na nauke plywania , fajna sprawa polecam :)

Ostatnia edycja:
Witam Gdzie sie podziewaja wszystkie Kielczanki?:baffled: :-) Ja też od poniedzialku nie będę miala za wiele czasu ,zaczynam kurs prawa jazdy :tak: mam nadzieję że nikogo nie przejadę ;-) jaka zacznę jazdę po mieście hi hi Pozatym Wojtek pięknie napisal sprawdziany ja jestem szczególnie zadowolona z matematycznego 31 punktów na 34 możliwych Zuzia też aktywnie uczestniczy w życiu szkoły i nie ma problemów z nauką a Gabrysia rośnie i coraz więcej potrzebuje czasu żeby jej poswięcic a najbardziej to lubi spacery Wczwartek wyszliśmy o 15 a wróciliśmy o 18.30 Nogi mnie bolały okrutnie a on była pelna energii :-D miłego weekendu życżę :-D
Śpię zdrowo :tak: Wy teżmożecie wziążć udzial w konkursie Śpię zdrowo
dla Kubusia wszystkiego najlepszego z okazji drugich urodzinek zdrówka i uśmiechu dużo prezentów i duuuuuuużo miłości od najbliższych :)

Ostatnia edycja:
Witam.

Joasiu w imieniu Kubusia ślicznie dziękuje za życzonka:tak:.
Torcik był, ciasto,goście wszystko ok. W niedziele robiłam zapasy na zimę -dobrze,że teściowa pomogła:tak:. Poza tym też jestem zawalona obowiązkami.

Pozdrawiam.

Cześć kochane:-).Ale mnie tu nie było,ale już nadrabiam zaległości.Życzenia oczywiście dla Iwonkowego Kubusia...STO LAT !!!
Mrozik dziękujemy za wiadomość na priva.Dietę stosuję i to drakońską.Jestem na owsiance na wodzie ,gotowanym indyku,kurczaku,marchewce,ziemniakach i ryżu plus jabłko i banan i schab gotowany do chleba i Flora bez dodatku serwatki :baffled:.
Maja miała śluz i krew w kupkach i okazało się,że to na 80 % alergia pokarmowa i te kolki też od tego.Dopiero po 3 tyg. takiej diety poprawa:happy2:.
Przepraszam za zaniedbanie,ale mała wcale mi nie spi,tylko na spacerze więc cały czas muszę mieć ją na oku i bujać i tulić jak brzuszek pobolewa,bo w porównaniu do tego co było to teraz moge powiedzieć,że pobolewa:-p.Dostaje Fenistil w kroplach i Dicoflor 30.Mam nadzieję,że będzie coraz lepiej.
Dziś ciężka noc bo od 4.00 nie spi i się pręży,popłakuje,zaraz spacerek,moze na nim trochę pośpi :tak:.
Pozdrawiam Was mocno i postaram się częściej zaglądać,jak mi Maja pozwoli;-);-);-).

Witam.
Misia dziękuję za życzenia dla Kubusia:tak:...i jeśli moge coś doradzić to zrób też badania moczu malutkiej...jeśli ma jakieś zakażenie układu moczowego to też może być taka niespokojna i objawy podobne do kolek - oby nie. Trzymam kciuki za poprawę:tak:

Pozdrawiam.

reklama
hej dziewczyny
dawno mnie nie bylo ale jestem i zyje....
sluchajcie nie mam za nic w swiecie czasu jestem zmeczona Adas daje w kosc poniewaz wychodza mu zeby i juz wlasnie ma jednego i podejrzewam ze bedzie drugii... aa ja jestem normalnie na wykonczeniu nerwowym:baffled::baffled::baffled:

a tak poza tym mam szkole i ciagle gosci i juz nie mam sil...

Do góry