Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W sumie to jemu zawdzięczam że biją we mnie dwa serduszka. Ehh... głupie dylematy! A chciałam się zapisać już do szkoły rodzenia i nie wiem do którego szpitala. Tzn. chciałam sobie zaklepać miejsce. 

trudna decyzja, wiem że na kościuszki są większe utrudnienia jeśli chodzi o poród rodzinny bo jest wymagane wspólne uczestnictwo (z mężem) w zajęciach szkołykamilka - to nie dużą mamy różnicę
A ja mam coraz więcej wątpliwości co do Czarnowa. Z jednej strony chciałabym tam rodzić, bo mam tam lekarza, ale coraz więcej przemawia za Kościuszki. Jeszcze teraz gdy kolega mojego miśka - lekarz z Kardiologii powiedział mu, że lepiej będziemy mieli na Kościuszki niż na Grunwaldzkiej. I teraz już zgłupiałam totalnie, we wtorek mam iść na USG i nie wiem czy z tyloma wątpliwościami spojrzę Niziurskiemu w oczyW sumie to jemu zawdzięczam że biją we mnie dwa serduszka. Ehh... głupie dylematy! A chciałam się zapisać już do szkoły rodzenia i nie wiem do którego szpitala. Tzn. chciałam sobie zaklepać miejsce.
Chyba za dużo siedzę w domu i za dużo myślę![]()
Po za tym mąż pracuje w tym szpitalu więc i tak by mógł wejść na salę porodową 
Ale to było tak pół żartem pół serio 

dziewczyny co tak malo sie pokazujecie piszcie cos rozruszajmy ten nasz watek zagladam tu a zadnej nie ma
tak nas malo??
Mam nadzieję, że nie wcześniej. 
A potem to samo na grunwaldzkiej zrobimy - taki mały zwiad
Ciekawe jak mnie przyjmą położne w obu szpitalach jak je zasypię gradem pytań