reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

ja osobiście nie korzystałam ani ze szkoły rodzenia ani z porodu rodzinnego , nie prosiłam też dr o przyjazd do porodu więc nie wiem czy wogóle ma taki zwyczaj, nie znam też cen niestety

reklama
no właśnie nie ma nas chyba dużo stąd ten mały ruch a szkoda bo można by troszkę tu popisać

No jakoś tak mało Kielczanek :sorry: ja też z Kielc. Mam pytanie: Jakbyście miały wybór Kościuszki - Czarnów, to który byście wybrały? Mnie co prawda prowadzi Niziurski z Czarnowa, ale jakoś tak coraz niechętniej myślę o porodzie tam :zawstydzona/y:

czesc :-) niewiele nas rzeczywiście i rzadko ktoś tu się odzywa niestety
nie mam pojęcia co ci doradzić, ja akurat 2 x rodziłam na kościuszki, i tak się składa że moje znajome też w większośći i czasem na prostej, o czarnowie nic nie wiem :no:

witajcie
ja zdecydowanie od samego początku byłam nastawiona na Czarnów, z reszta moja ginekolog tam pracuje - może też dlatego :-). Pozdrawiam wszystkie Kielczanki

hej ziewczyny ja tez jestem z kielc i tez szukam kogos do ploteczek jestem w trzecim mieisacu ciazy i trapi mnie mnustwo dylematow mam nadzieje ze z wami bedzie mi lzej.... a nie mam nikogo kto moglby ze mna na temat ciazy czy porodu itp pogadac

hej ziewczyny ja tez jestem z kielc i tez szukam kogos do ploteczek jestem w trzecim mieisacu ciazy i trapi mnie mnustwo dylematow mam nadzieje ze z wami bedzie mi lzej.... a nie mam nikogo kto moglby ze mna na temat ciazy czy porodu itp pogadac
kamilka pisz co cię trapi :tak: jak tylko będziemy potrafić odpowiemy :blink:

witajcie
ja zdecydowanie od samego początku byłam nastawiona na Czarnów, z reszta moja ginekolog tam pracuje - może też dlatego :-). Pozdrawiam wszystkie Kielczanki
to chyba często tak jest że idziemy tam gdzie pracuje nasz gin ja akurat 2 razy miałam z kościuszki

reklama
Kasiu mozliwe, że tak jest - ja przez pierwsze miesiące byłam prowadzona przez innego ginekologa (z Czarnowem nie miał nic wspólnego), w sumie to niedawno zdecydowałam sie na obecną - póki co nie żałuję :-). A na Czarnowie chciałm rodzić od zawsze, nie wiem czemu.. moze sentyment;-) w końcu ja tez tam się rodziłam :-D

Do góry