reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
witajcie
mamusie ze świętokrzyskiego co za wami???

bo nam umiera wątek i niedługo nam wątek zamj=kną:)

Piszcie piszcie:tak::tak:

Bardzo chętnie:-) Obecnie siedzimy w domku bo nasza cała trójka się rozchorowała:-( Cieszyłam się, że mój synek całą zimę był zdrowy a tu masz jak ciepło zaczęło się robić to musimy w domku siedzieć :-( A mnie dziś strasznie gardło boli:-( i tak ogólnie też się źle czuje ... Ale jest jedyny plus tego siedzenia w domu mój skarbik nauczył wołać i załatwiać się do nocniczka bo jeszcze do tej pory w pieluszkach chodził. pieluchy

Tak mieszkamy w Kielcach. Właśnie mój synek z płaczem się obudził i musiałam go utulić. Oczywiście wskoczył na moje łóżko i tak do rana będzie mi po nim krążył ;-) Mam problem bo odkąd nauczył się protestować nie pozwala mi się przykrywa,więc kołderek, kocyków nie używamy.Nie wiem czy on z tego wyrośnie , czy może dzieci tak czasami mają? Z opisu wynika, że masz córeczkę? Jestem pierwszy raz na takim forum i bardzo nie wiem jak się na nim poruszać; -) Ty też z Kielc? Pozdrawiam i uciekam dalej spać :-)

reklama
Tak mieszkamy w Kielcach. Właśnie mój synek z płaczem się obudził i musiałam go utulić. Oczywiście wskoczył na moje łóżko i tak do rana będzie mi po nim krążył ;-) Mam problem bo odkąd nauczył się protestować nie pozwala mi się przykrywa,więc kołderek, kocyków nie używamy.Nie wiem czy on z tego wyrośnie , czy może dzieci tak czasami mają? Z opisu wynika, że masz córeczkę? Jestem pierwszy raz na takim forum i bardzo nie wiem jak się na nim poruszać; -) Ty też z Kielc? Pozdrawiam i uciekam dalej spać :-)
Hej ja jestem z okolic Starachowic ale czesto bywam w kielcach,w sumie glownie u lekarzy:/
Moja corcia tez chora dzis nie poszla do przedszkola:(

Do góry