iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mi tak wszystkie powtarzają, nawet wykładowczynie na uczelni
A lektura fajna rzecz, dobrym pomysłem są też tzw. tasiemce np: "Skazany", "Zagadki kryminalne Miami/Las Vegas" i inne ciągnące się przez ileś tam odcinków
My teraz z mężem oglądamy "The IT Croud" - a ze oboje jesteśmy IT to mamy niezły ubaw 
;-) Ew. na gorącą czekoladę zapraszam ;-)
No właśnie a ja upatrywałam kobitki z wózkiem i nie widziałam. Trzeba było podejść. My tak zawsze gadamyiwona.c28 przepraszam ,ze nie podeszłam ale widziałam ,ze rozmawiasz z innymi mamami a potem szybciutko poszłas ,innym razem .Ja byłam bez Gabi ,została z mężem .Pozdrawiam

aby do kolacji i kąpieli .Jak mąż jest na drugiej zmianie to trochę mi ciężej:-( już by się wiosna zrobiła to by się wyszło z dzieciakami a tak już czasami brakuje pomysłów na wypełnienie czasu

dlatego nie wiem jak to wyjdzie.. a jeszcze maluszek wariuje jak nie wiem... a i wiesz co ze
ciesz sie ze to juz nie dlugo bo ciezko mi juz