reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

asiulka - my niestety już się rozliczyliśmy, ale powiem znajomym żeby przekazali bo wiem że się jeszcze nie rozliczali.
A za głosik dziękujemy.

Dziewczyny bardzo prosimy o codzienne głosiki na zdjęcie Karoli - link w podpisie.

Zdrówka dla wszystkich.

reklama
Shiraaine oj będę Ci bardzo wdzięczna,jeśli podasz dalej.o tym 1% dla Karolci.:-)
A głosować będziemy codziennie,masz nasze głosy.Buziaki:-)

Hej laseczki.:-)
Ja jakiś czas się nie udzielałam ,ale robiłam generalne porządki w szafach u chłopców i powiem Wam że tyle za małych ubranek mi się uzbierało że szok.
Więc robię pomału zdjęcia i mam zamiar znowu powystawiać sobie na allegro.
Już w ten sposób sprzedaży odzyskałam ponad 300złotych,więc przeznaczę je na wiosenną garderobę dla moich robaków.
Mam też na aukcjach ubranka dla dziewczynek po mojej siostrzenicy i po córeczce koleżanki.
To jest link do moich aukcji,jak macie ochotę to przejrzyjcie może Wam coś w oko wpadnie.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Shiraaine-głosik oddany:-)

Hejka z rana - dziękujemy za głosiki.

I zapraszam do dorobienia sobie siedząc w domu. Nigdy w to nie wierzyłam ale naprawdę się zarabia :tak: Funny

Życzymy miłego weekendu - my zaraz jedziemy do nowego kolegi :tak:

Witam kieleckie mamusie! Ja urodzilam sie i mieszkam w Kielcach i tak juz chyba zostanie. :-)jestem mama 2,5 letniego urwisa Kuby. Mieszkam na świetokrzyskim ale prawdopodobnie za jakis czas przeniesiemy sie na Szydlowek. Pozdrawiam:-):-):-)

reklama
Asiulka - na zamkniętym napiszę :)

U nas ze spacerku nici. Ja w pracy, Filipa coś bierze ma katar i goraczkuje od nocy.

Do góry