reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

hey. dołączam się do picia kawy (już dziś 2 ale co tam)
Kamilka to fajnie że się douczasz, bo więcej wiedzy nie zaszkodzi :-) Ty masz tylko licencjat,tak?? będziesz robić magistra??
Moja młoda od rana "gotuje" na nowej kuchni, wiec nie ma dziecka ;-) hehehe
Dziewczyny, szczepiła któraś z was na meningokoki?? bo jutro idziemy...

reklama
marla tak mam licencjat tylko i mialam w tym roku odrazu ruszyc na mgr ale niestety finanse narazie nie pozwalaja wiec przez ten rok robie kursy a za rok ide na mgr...

jak mi sie uda to przy przychodni na stoku bede robic masaz prywtnie Wlascicielka zgodzila sie na powieszenie ogloszenia a ze mnie tam wszyscy znaja to moze ktos zadzwoni:-):-)

No to super, trzeba sobie dorabiać ;-) na różne sposoby jako że o porządną pracę ciężko...
to jak znów będę kiedyś połamana to się do ciebie zgłoszę ;-) moja siostra też studiuje fizjoterapię ale mimo że po jakiś praktykach jest stwierdziła że jeszcze za mało umie żeby masować itp na 3 roku teraz jest... :-)
a jak tam adaś?lepiej się czuje?mniej kaszle?

marla- ale ja uwazam ze to jest pozadna praca i ona glownie opierA SIE NA pracy w terenie i prywatnie wiec trzeba sie dobrze czuc poprostu w tym zawodzie zeby moc go nwykonywac niestety nie ma tak ze sie znajdzie ciepla czysta posadke w zakladzie pracy w przychodni nawet nie ma szans!! jest tyle fizjoterapeuto ze trzeba sie powaznie wybijac i duuuuuzo umiec i miec to cos zeby miec szanse:tak::tak: bo inaczej przyjmuja tylko na staze i praktyki a jesli chce ssie rozwijac to samemu trzeba duzo dzialac i niestetyu duzoo kursow robic :no::no: a w innym wypadku samemu otworzyc jakis zaklad bo inaczej szans NIE MA..

to jest dobry i czysty zawod i dobrze platny ... ja jestem narazie ze stazu zadowolona jedynie prosze Boga zeby pomogl mi cos zaczac i gdzies sie zaczepic...:tak::tak:

A Adas bardzo dobrze wraca do siebie a nawet juz zaczyna dokuczac... ale kaszle jeszcze ale nie tak bardzo i czesto jak w zeszlym tygodniu .. temperatura nie wraca wiec nie musialam mu podawac antybiotyku:laugh2::tak::tak:

ja nie powiedziałam że to NIE JEST porządna praca. tylko chodziło mi ze trzeba sobie dorabiać- tak jak ty-jesteś na stażu i dorabiasz sobie masażami bo ze stażu kiepska pensja... i tyle... oczywiście ze fizjoterapia jest fajna i trzeba to lubić itp tylko że teraz tak dużo ludzi ma podobne wykształcenie ze ciężko o dobrą posadę w zawodzie....niestety ale jest to teraz bardzo modny i uczęszczany kierunek...

Hej babeczki,

I znów leje :no::no::no:

Kamilka fajnie ze Adas juz zdrowieje :tak::tak::tak:. Co do tej fizjoterapii to moja siostra też sei tym zajmuje. Ona ma juz mgr-a i pracuje na zagnańskiej juz ładne parych lat. ale sama mowiła ze na poczatku bardzo ciezko jest sie zaczepic, no i rzeczywiescie trzeba troche czasu poswiecic zeby sie zareklamowac.

A ja chce prawo jazdy :sorry::sorry::sorry:

marla no wlasnie:-:)-:)-(

i dlatego zaklady nie doceniaja dobrych pracownikow bo wymieniaja sobie jeden po drugim bo placic nie musza i maja za friee...

no ale jak mi sie skonczy staz chcialabym glownie zarabiac na masazu bo miesiecznie mozna prywatnie wyciagnac nawet 3 tys ale to juz marzenia bo trzeba miec klientow... i potem trzebaby bylo zalozyc dzialalnosc bo na dluzsza mete jakby skarbowka scignala to :szok::szok::szok::szok: wiezienie:(:no::no::no::no:

ehhh samo zycie:(:-:)-(

kamilka nie ma co gadać samo życie tylko trzeba działać, kto nie ryzykuje ten nie zyskuje. Idz za rok na mgr, zrób go, a potem ubiegaj się o jakąś dotacje na działalność własną. a przez ten czas zbieraj sobie klientów "na czarno", jak otworzysz zakład to ci przejdą po prostu :-) I nie ma też że łatwo powiedzieć, bo to jest łatwe do zrobienia tylko trzeba samozaparcia i dużo pracy. wierz mi, bo wiem co mówię :-) Zobaczysz, że wszystko się ułoży, masz fach w rękach i to dobry dlatego dasz radę :-)

Marla DZIEKI CI KOBIETO ostatnio brakuje mi takich motywacji nawet od moich najblizszych ja poprostu nie chce skonczyc w sklepie bo to nie cel moich marzen::crazy::crazy::crazy::cool2::cool2::cool2: zamierzam pracowac na Czarno bo inaczej ciezko... teraz bedziemy mieli samochod to bedzie o niebo lepiej:-):-):-)

reklama
no tak, ja też osobiście bym nie chciała robić np w spozywczaku... no tak z samochodem o niebo lepiej ale z drugiej strony to tez wydatki- oc,ac itp, jakieś naprawy no i paliwo... my mamy deisela (tak to sie pisze?) więc ciągnie na ropę, troche taniej jest niz benzyna, no ale to i tak spore wydatki na miesiąc...jakby nie było tak źle i tak niedobrze ;-)
kamilka, rodzina Cie nie motywuje?? kopa w dupsko im ;-) hehe rodzina od tego jest żeby pomagac i motywować... nawet jak się ma szalone pomysły ;-)

Do góry