hey kobitki wieczorową porą ;-) my dziś cały dzień na sankach
mała mi po spacerze padła hehe
Kamilka ja takie pieczone chrupiące nóżki robiłam w niedzielę, a dobrze że o spaghetti napisałaś bo też dawno nie miałam, muszę pamiętać o pomidorach w puszce :-)
Sol zapodaj jakieś konkretne tematy mi na maila do tej stronki to ci zaraz coś wykombinuje z koleżankami :-) jutro mamy "zlot czarownic" w bawialni więc będzie o czym gadać ;-)
a moja baśka mnie dziś rozbroiła po drzemce- obudziła się i powiedziala do mnie- mamusiu kocham Cię bo jesteś dobra... szok, skąd ona to bierze hehehe w ogóle takie zdania już buduje, nawet by mi do głowy nie przyszło ze dziecko niespełna dwu letnie tak może gadać... heheh
mała mi po spacerze padła heheKamilka ja takie pieczone chrupiące nóżki robiłam w niedzielę, a dobrze że o spaghetti napisałaś bo też dawno nie miałam, muszę pamiętać o pomidorach w puszce :-)
Sol zapodaj jakieś konkretne tematy mi na maila do tej stronki to ci zaraz coś wykombinuje z koleżankami :-) jutro mamy "zlot czarownic" w bawialni więc będzie o czym gadać ;-)
a moja baśka mnie dziś rozbroiła po drzemce- obudziła się i powiedziala do mnie- mamusiu kocham Cię bo jesteś dobra... szok, skąd ona to bierze hehehe w ogóle takie zdania już buduje, nawet by mi do głowy nie przyszło ze dziecko niespełna dwu letnie tak może gadać... heheh

Masz pw.

ale ponoć cały luty ma być taki