reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

A mówiłam, grunt to pozytywne myślenie.

ewatresco witaj:)

maruda, Ikea ma to do siebie , że jak coś chcesz koniecznie kupić, to tego właśnie nie ma. Ja polecam Black Red White na Pilotów, mają tam wiele fajnych rzeczy no i możesz popytać w Entliczkach albo szukać na Allegro.

reklama
z ta płaczliwoscia to swietnie jestem w stanie Cie zrozumiec... mi czasem wystarczy, ze moj pies sie na mnie spojrzy takim slodkim wzrokiem i az mnie w dolku sciska... :zawstydzona/y: moj S. ma ze mnie niezly ubaw...
aaaaa jesli chodzi o takie naklejki na sciany to z dozwiadczenia wiem, ze ciezko znalesc je w sklepach, szczegolnie w kielcach:/ polecam sklepy internetowe, ogromny wybor i naprawde rozsadne ceny!

Chodzi wam o takie nalepki piankowe na ścianie z postaciami z bajek? Bo takie pianki to w Praktikerze są i to całkiem spory wybór na akcesoriach przy firankach :tak: My mamy cały zestaw Kubusia Puchatka ale są też księżniczki, auta, supermany itp.

truska - to kiedy na herbatkę ? Kurde nie mam grafika chłopaków i nie wiem kiedy mam wychodne :-p

hej hej
Sol nie, nie, chodzi mi o naklejki. te piankowe to sa chyba raczej na podloge.mielismy takie ale mialy za male elementy i nasz maly je wkladal do buzi.
dzis kupilismy te naklejki - rybki. obkleilismy malemu caly pokoj hehe, rybki sie gonia, wodorosty rosna za nimi syrena wyskakuje i wszedzie pelno babelkow wdnych, mowie wam cud miod i malina teraz wyglada pokoik;-) dzis maz przymontowal jeszcze pulke, bo ciagle sie wkurzalam ze wszystkie leki i malego szpargaly poroznoszone sa po calym domu i w koncu wszystko jest na swoim miejscu. powiesilismy tez zdjecia w przedpokoju, u nas i u malego jest potrojna ramka. jestem bardzo zadowolona z tego jak to wszystko ladnie wyglada:-)

kurcze jak ja sie nie moge doczekac kiedy tez bede mogla urzadzic pokoik dzieciecy... narazie to srednio mozliwe bo chyba jak wszyscy poczatkujacy rodzice zaczynamy od kawalerki;-) ale postaram sie chociaz zrobic taki maly kacik dzieciecy... zeby nasze malenstwo mialo milo i przytulnie:)

reklama
witam
wróciłam z wakacji - zadowolona ale średnio wypoczęta. Wiki ząbkuje i daje w kość. Filipek rozrabia, ale jak na niego to jest super;-)
My nalepki na necie zamawialiśmy. Prawie pokoiki skończone - długo nam to idzie :sorry:

Ja próbuję zrzuci te moje zbędne kg, ale średnio mi to idzie, aż sie dziwię :baffled:
Jak będe miała dłuższą chwilkę to postaram sie Was dokładniej poczytac, bo teraz to tak tylko przeleciałam
Witam nowe dziewczyny:tak:

Do góry