reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

heyka dziewczynki :-)
Mrozik ale mieliście przejścia... nieźle.. no ale dobrze już się zaczęło leczenie i na czas... będzie dobrze :-)
Kamilka pokaz młodego w okularkach ;-) fajnie że wreszcie trafiliscie na porzadnego lekarza,który dobrą diagnozę postawił. a operacją się nie martw bo podobno u takich małych dzieci to wszystko dobrze przebiega.
Sol pusto jest bo wszystkie mamuśki na dworze z dzieciakami szaleją ;-D
Halina trzymaj się, upały przejdą to minie złe samopoczucie, a co do snu to miałam tak samo, przespałam 3 pierwsze miesiące ciąży ;-) przynajmniej mało rzygałam hehehe
Myśmy godzinę temu dopiero wrócili z Borkowa. Miałam nadzieje że Baśka padnie a tu lipa... twardzielka. Tak sie dzis ułaziłam że szok- bazary z siostrą kupić jej sukienkę, potem przedszkole, i do sklepu kupić wyprawkę... dużo tego że szok...
Jutro tez znów jedziemy nad wodę, nie ma co w domu siedzieć,bo ugotować się można.... no nic,spadam,trza się wyspać ;-)

reklama
Witajcie dziewczyny

Ja dzis odwrotnie siedze w domu i sprzatam malego dalam tesciom dzisiaj a ja generalne porzadki robie musze wykorzystac te wolne chwile:tak:

Marla- tak sie sklada ze nie dam tu zdjec niestety. Nie mam gdzie:sorry::sorry:

Zmyka sprzatac narazie...

Ja siedzę w domu bo mnie upały nie pozwalają wyjść :dry: dopiero wieczorem albo jak jest chłodno :tak:

Za to mam co robić bo muszę sobie jakieś ciuchy na obronę i wesele znaleźć :-D Bo we wrześniu mój kolega nas zaprosił na swój ślub i wesele :-D Przynajmniej się trochę rozerwę :-D A że maleństwo mi pozwala to sobie poszaleję na parkiecie :-D

Dobrze Sol, że teraz tyle sklepów z ubraniami dla ciężarnych, to na pewno coś fajnego znajdziesz :-) sukienki też robią z miejscem na brzuszek.
Upały Ci doskwierają?? to jak wytrzymasz na weselu tyle godzin?? podziwiam...
a my sobie dziś sprawiliśmy nową sofę, bo stara nie wytrzymała szaleństw Baśki.... hehe i pól dnia zleciało na lataniu po sklepach...

witajcie dziewczyny mam smutną wiadomość , w środę dostałam krwawienia, pojechałam do gin. , zrobił mi USG i nic nie zobaczył, z tych badań co zrobiłam beta , gin. powiedział że jest za niskie jak na 4 tydz. ciąży, strasznie sie tym zmartwiałam , a tak miałam nadzieję że mi sie udało. Okres spóznił mi sie 4 tyg. więc nie wiam kiedy mam dni płodne , ale zostało mi jedno STARAĆ SIE I NIE PODDAWAC SIE , BO MOJA CÓRCIA NIE MOŻE BYĆ SAMA
POZDRAWIAM WAS MOCNO

marla - weselicho w klimatyzowanej sali w połowie września :-D mam nadzieję że już upałów nie będzie :-D

halina - współczuję - ale jak sama napisałaś - zostają staranka :-)

Idę się zaprzyjaźnić z wiatraczkiem :-p

Witam dziewczyny...

Mam do was pytanko szukam jakiejś dobrej a nie drogiej cukierni w Kielcach?? z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Nie mam zbytnio czasu pisać bo to albo mały albo sprzątanie i tak w kółko dzisiaj to jest bardzo grzeczny bo tylko cyc przewijanie i spanie...

Halina trzymam kciuki będzie dobrze :)

reklama
samotronka - ale w jakim sensie cukierni - co Ci potrzebne? Bo jeśli torty to tanio a dobrze robią na Bohaterów Warszawy i na początku Warszawskiej - zaraz przy Rynku.

Do góry