Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ha ha znowu debata nad czyms na co nie ma jednoznacznej odpowiedzi bo kazdy zwraca uwage noa zupełnie co innego ja rodziałm w szpitalu MSWiA na Galla i jestem bardzo zadowolona, super opieka, miła sympatyczna, z sercem podchodzą do ludzi ucza jak karmić piersia jest tam pogotowie laktacyjne i szkoła rodzenia i leczyłam sie tam u dr Romanka - super gość ma pojecie i wiedzę.
Co wazne oddzial jest mały tylko 14 łozek a wsali rodzinnej tylko dwa.
Rodziłam tam razem z mezem, namówilismy tez znajomych i oni również byli zadowoleni.
Nad Spesem myslalam ale zrezygnowałam bo nie odpowiadali mi tam lekarze i ich podejscie i dziwny nastrój tej kliniki no i tez to że w razie powikłań nie ma tam sprzetu do ratowania życia dziecka i wioza do innego szpitala w centrum a tym bardziej ze teraz korki.........
Ujastek odrzuciłam od razu bo był zbyt daleko i opowiiesci dwóch bliskich znajomych były makabryczne wiec zdecydowanie nie!!!!!
A na koniec dodam ze drugie tez bede rodzic na Galla i juz![]()

Witaj, z pewnością poznasz tu samem mamusie. :-) Ucałowania dla synka.witam!!
mieszkam od niedawna w Krakowie, na Azorach, od wczoraj jestem tez pelnoprawnym uczestnikiem baby boom'a, mam 6 miesiecznego synusia i mam nadzieje poznac tu inne mamusie...