Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ha ha znowu debata nad czyms na co nie ma jednoznacznej odpowiedzi bo kazdy zwraca uwage noa zupełnie co innego ja rodziałm w szpitalu MSWiA na Galla i jestem bardzo zadowolona, super opieka, miła sympatyczna, z sercem podchodzą do ludzi ucza jak karmić piersia jest tam pogotowie laktacyjne i szkoła rodzenia i leczyłam sie tam u dr Romanka - super gość ma pojecie i wiedzę.
Co wazne oddzial jest mały tylko 14 łozek a wsali rodzinnej tylko dwa.
Rodziłam tam razem z mezem, namówilismy tez znajomych i oni również byli zadowoleni.
Nad Spesem myslalam ale zrezygnowałam bo nie odpowiadali mi tam lekarze i ich podejscie i dziwny nastrój tej kliniki no i tez to że w razie powikłań nie ma tam sprzetu do ratowania życia dziecka i wioza do innego szpitala w centrum a tym bardziej ze teraz korki.........
Ujastek odrzuciłam od razu bo był zbyt daleko i opowiiesci dwóch bliskich znajomych były makabryczne wiec zdecydowanie nie!!!!!
A na koniec dodam ze drugie tez bede rodzic na Galla i juz![]()

Witaj, z pewnością poznasz tu samem mamusie. :-) Ucałowania dla synka.witam!!
mieszkam od niedawna w Krakowie, na Azorach, od wczoraj jestem tez pelnoprawnym uczestnikiem baby boom'a, mam 6 miesiecznego synusia i mam nadzieje poznac tu inne mamusie...