reklama

Mamy z Krakowa

Ja korzystam z przychodni przy ul. Na Skarpie (chyba) 66, tel. 126441756. Chodzę tam z Filipem do dr Rojek - jestem zadowolona. Myślę, że jest dobrym, a zarazem normalnym pediatrą. Sama chyba conajmniej dwójkę dzieci.
Położne z Żeromskiego polecały mi też w tej przychodni dr Kmieć - byłam na początku u niej, ale dla mnie zbyt oschła i nieprzyjemna, ale też widać, że dobra.

reklama
to dobrze by się składało bo z dawnego miejsca zamieszkania nadal jesten zarejestrowana na os. Na skarpie właśniej w tamatej przychodni..
może mi też połóżne kogoś doradzą? nigdy nie wiadomo, ale ja bym chciała rodzić w Ujastku...

witam sie serdecznie!!
jestem mama 2 letniego oskarka :) pochodzimy z krakowa i czesto tam bywany, dlatego postanowilam napisac :D

ja z oskiem chodzilam do dr.kmiec, pamietam ze to jeszcze ona byla moim pediatra od podtsawowki, kiedys jej nie lubilam nbo powiedziala mojej mamie ze jestm gruba :wściekła/y: heh ale uwazam ja za swietnego lekarza :)
ja rodzilam na ujastku i moge polecic swietna polozna :)

dobra poczytam sobie ten watek i zobacze moze znam osobiscie jakas mamusie :)

CATHERINKA dzieki za informacje o złobku

ELETE ja rodzilam tez na ujastk i bylam zadowolona,
szkola rodzenia jest na os.Jagielonskim przy glownym wejsciu
Szkoła rodzenia

mojej corki pediatrą jest pani Ząber,jestem z niej bardzo zadowonona,wczesniej chodzilam do Sierant jak sie mala urodzilam

witam rowniez jestem z krakowa, kiedys z krowodrzy a teraZ zmieszkam na czyzynach ;), jestem mama trzech urwisow, 6 letniego kuby i 2 letnich blizniakow, kacpra i mateusza ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry