reklama

Mamy z Krakowa

reklama
kąsiek to też już niedługo, zobaczysz jak zleci szybciutko, najgorsze jest te kilka dni tuż przed terminem :)
a mi by się chciało już drugie bobo, tylko finansowe nie da rady :(

tak to jest w naszym kraju niestety:( ale nie martw sie gaga za jakiś czas sytuacja się poprawi i wtedy zafundujcie Majusi braciszka ;)

jak patrzę na naszą władzę to chyba nie ma na co liczyć.............
ja właśnie po ćwiczonkach i normalnie mega zmęczenie

Bądźmy dobrej myśli cóż innego możemy zrobić, nie ma co się zamartwiać, będzie dobrze :)
Czyżbys zaczęła walczyć o powrót do swoich 46 kg? ;) ;D

nio :) już minął mega dół i trzeba cos ze sobą zrobić bo czuję się koszmarnie z tym mega dupskiem :) brzuch już prawie ok, jakoś sam się kurczy :) ale reszta łooooooooooo matko, zresztą po tych ćwiczeniach to kręgosłup mniej mnie boli

ćwiczenia napewno nie zaszkodzą a poprawią samopoczucie psychofizyczne :) obrałaś dobrą strategię, bo od samego narzekania i zamartwiania się nic dobrego nie ma... tak trzymaj :) :) pewnie przy małym dziecku ciężko się z domu wyrwać ale bądź dzielna ;)

na 30.06 czy 30.07? bo wg suwaczka to chyba na 30.07, :)
Co do terminu z usg to sienim nie sugeruj - ja miałam z usg na 19 V bo Marsyia ma długie nogi i stąd wychodziło wczesniej. gaga ma rację - cała ciąża minęła strsznie szybko a teraz czas jakby się zatrzymał w miejscu....
Bo tak to sobie liczysz te dni i ci ubywa a tu jak licza na suwaczku jest prawie równa 0 a się nic nie dzieje to dostajesz korby. wystarczy poczytać na namjówkach jaka nam już korba bije i co wypisujemy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
gaga ja też sie wzięłam już za siebie ;) tylko mam mały problem.po wysiłku boli mnie dół brzucha i mam pyatnko czy to możłiwe że jeszcze obkurcza się macica?? zaczynam mnie to martwić bo przez to nie mogę już ćwiczyć ani nic dźwigać :( jak nie przejdzie to muszę iśc do lekarza. Mała ma 3 miesiące może to za wcześnie na wysiłek, a juz mam dość tych fałdek.
Koleżanka mówiła że organizm tak naprawde regeneruję sie do 2 lat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry