Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jaga a ty miałaś cc ??? bo ja tak i jak ćwiczyłam 6 miesięcy po to miałam też bóle brzucha, i dałam sobie spokój, dopiero teraz jest ok, choć jak przegnę to też pobolewa, najlepiej idź do gina i zapytaj czy możesz ćwiczyć i że cię tam boli
rodziłam normalnie... zaczyna mnie to naprwde martwic.. muszę iść bo nie ma żartów..choć moja ciocia mówi ze ona do tej pory czuje ból jak przesadzi a urodziła juz 2 lata temu
Głuszku termin z OM mam na 30.06 ale on moim zdanim jest mało prawdopodobny bo miałam jeszcze niuregulowane cykle po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych więc bardzo prawdopodobe, że owulacja była później. No i po pierwszym USG lekarz stwierdził, że dziecko jest młodsze niż wychodziłoby z OM i wyznaczył termin na 14.07. Z kolei ten lekarz do którego teraz chodzę mówi, żeby się też na koniec czerca przygotować bo dwa tyg. to żadna różnica no i ma facet rację WG. 3 badań USG, które miałam robione termin waha się 13-14.07.
Faktycznie ciąża mija strasznie szybko ale domyślam się że ostatnie chwile kiedy nie znasz dni ani godziny są najgorsze
Życzę Jaga POGODNYCH kolejnych 3 miesięcy Głuszku sprawdzę to dokładnie... ustawiałam datę porodu 14.07 jak robiłam suwaczek. Zrobię go raz jeszcze i zobaczymy co wyjdzie.
ano tak jesli na 14 VII to się zgadza - faktycznie jakos tak mi isę wydawao że 50 dni to wychodiz na 30 VII - no cóż przepraszam ciążowa niedyzpozycja, hehe ;D ;D ;D
heh, moja droga wioem coś o tym ;D dzisiaj pacjentka prosiła mnie o zamówienie taksówki i mówi tak:
- z numeru telefonu czwórka i sześć dwójek
ja wykręcam 4666666 i mówię że nie ma takiego numeru i tak ze dwa razy ;D