reklama

Mamy z Krakowa

wszystkie byłyśmy chyba przeterminowane... ja to 10 dni...a co do spana to catherinko chyba kazda z nas tak ma ze jak maleństwo idzie spac to mamy buszują po domu... to normalne...

reklama
Cześć Krakowianki, któraś z Was pytała o wezwanie karetki do porodu.
Kiedy odpłynęły mi wody wezwałam karetkę (było to w środku nocy) , przyjechali w jakieś pół godziny ,a mieszkam w Pychowicach, po czym zawieźli na Siemiradzkiego, czyli tam gdzie przez całą ciążę chodziłam (tzn.do przychodni przyszpitalnej) i gdzie wreszcie urodziłam .

PS.Osobiście nie polecam tego szpitala żadnej Krakowiance.

PS2.Tak w ogóle to się chciałam przywitać, mam na imię Ewa, nie jestem rodowitą Krakowianką , ale od 5 lat tu mieszkam, mój mąż jest Z Krakowa i pewnie resztę życia właśnie tu spędzę. No i już dwoje moich dzieci na świat przyszło w Krakowie :laugh:

witam
zdarza mi się spędzać sporo czasu w Krakowie. w związku z tym mam pytanie - czy możecie polecić jakieś ciuchbudy w Krakowie z ubrankami dla niemowlaków? jak na razie wiem o tym na Żabińcu.

witam suszi zaglądaj do nas częściej:)
co do ciuchlandów to wiem że jest jeden dla dzieci koło TOMEXU w Hucie, na tyłach sklepu JUKA, odzieży indyjskiej i czegoś tam jeszcze

chyba upały do nas wracają ::)

Witajcie nowe Krakowianki

Super ciuchlandia jest na Dobrego Pasterza naprzeciwko dawnego Majora (nie wiem jaki tam jest teraz sklep) - w poniedzłąki jest tam dostawa i mają nowe ciuszki ze Stanów - naprawde świetne

A to my:

Się wystroiłam:

Zbliżenie:

jakl wyglada obżarte dziecko:

Ulubiona pozycja do noszenia

Jak ładnie trzymam juz główkę!!!!!!!!!!!

Edukujemy się na macie - -mama ledwo zywa

i sie werandujemy:

taki uśmiech wynagradza wszystko: (mam nadzije za do mnie a nie do zyrandola :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry