reklama

Mamy z Krakowa

ja tez w ogóle nie wychodz e -tylko mała chyc na balkon po 18 daję - kurcze jaga jakie masz słodkie maleństwo.

K@siek jest w szpitalu, dostaje zastrzyki na wywołanie ale nie nic to nie dłąo - miał tylk lekkie skurzce i bóle krzyżowe - jutro ją podłączają pod oxksy - brrrr. Trzymajmy kciukaski!!!!!!

Dziewczyny jak nauczyłyście swoje dzieci ssac smoki ???Błagam o jakieś rady bo mała odmawia ssania czegokolwiek innegooprócz cyca. A ma kolki więc dobrze by było jakby piła hebratkę koperkową. A ona nie barzo refletuje na nią :( (dotaje Debridad i Lacid ale hernatka tez jest ponoć świetna i reguluje trawianie więc same wiecie...)

reklama
głuszek Majka zassała smoka dopiero po 4 miesiącu, też nie chciała, jak karmisz piersią to pij dwa razy dziennie bobofen i raz dziennie koperek, pomaga, Majce to wystarczyło, nie musiałam jej nic podawać więcej

jaga-1985 pisze:
K@siek co u ciebie ?? jeszcze w całości ?? napisz bo widzę że znów nasze forum ucichło ;)
tocze walkę z moją małą bo upodobała sobie palucha zamiast smoczka i na żadne sposoby nie moge tego zmienić...

Kasia prosila zebym napisał, zatem czynie to

oto zdjecie osobnika  - urodzony 11.lipca o 22.20 :) 3.870 kg, 55cm

strasznie wkurzony, najwyrazniej w brzuszku mu bylo calkiem przyjemnie :) - zdjecie 5 -10 min po urodzeniu :)

kolejne beda w pozniejszym terminie, jeszcze dochodze do siebie

Krzysiek

Nowemu obywatelowi świata niech życie z róż się uplata.
562.gif

jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulujemy wam bardzo!!!!!!!!! oja jak fajnie!!!!!!!!! cieszymy sie razem z wami!!!!!!!!! wracajcie szybko do domu!!!!!!!!!! duży mężczyzna

k@siek GRATULUJE!!

duży chłopak !
mój podobnie : 3850 i 54 cm miał

życzę szybkiego powrotu do siebie
no i do domku :)

wyjeżdżam z mała do babci!! może się odewę stamtąd jak naprwia neta. trzymajcie sie cieplutko i korzystajcie z wolnego czasu. całuski dla was wszystkich ;) ;) :) :)

reklama
rany a ja się kiszę w tym krakowie, zero perspektyw na wyjazd buuuuuuuuuuu
i nawet ciężko pojechać choćby do lasku wolskiego bo auta niet a w autobusie chyba bym padła od tego upału i tych ludzi co to się myją przy sobocie ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry