Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- sprawa z kompem jest taka < zauważyłam to ostatnio > , że on się wyłącza najczęściej, kiedy wejdę na youtube i słucham muzyki, a poza tym mimo tego, że bateria jest włożona do laptopa, to w pasku narzędzi mi się pokazuje krzyżyk czerwony na jej symbolu ..... Nie wiem, co jest grane kurcze, bo jak nim trzęsę, to nic nie lata, wiesz Cocollino ? 
także to musi byc chyba coś innego - acha i ten znaczek baterii na moim laptopie miga mi na czerwono ...... 

........
;-):-)potem to już odpada, bo mój K. ma dwa tygodnie wolnego i jedziemy do znajomych i musimy też załatwic w Manchesterze kolejny paszport dla niuni ...... a poza tym ruszam z biznesem i nadal szukam pracy, więc zapewne czasu będę miała coraz mniej .....
Pozdrawiam was wszystkie !!!!
;-)
.......................... Piszecie wiele o bramkach i powiem wam szczerze, że ja kupiłam wcześniej bramkę ale oczywiście już poszła na śmietnik, bo znajomi przyjechali z dwójką małych urwisów i nie wiem, jak oni to zrobili ale wyłamali drzwiczki 
i popsuli na dodatek zamknięcie, więc była do niczego i teraz znowu problem, bo Julia już wszędzie zaczyna wchodzic, a koło schodów tym bardziej lubi uciekac, więc jeśli któraś z was drogie koleżanki będzie miała jeszcze na zbyciu jakąś nie potrzebną bramkę - to ja jestem bardzo chętna na jej przyjęcie .... wcześniej miałam rozporową ale teraz jest mi już to obojętne ..... 
...................