reklama

Mamy z Leeds

reklama
no, dziewczyny - ja już się określiłam we wcześniejszym poście, kiedy będę mogła was zaprosic na kawkę i miło mi, że są osoby chętne , a więc Justyna, Stefanka, Tuunia i inne mamusie - wybór dnia należy do was < po 18 maja - tak jak pisałam > :-):tak: Czekam na odzew i pozdrawiam !!

Hej laski :)
Po pierwsze to zapomniałam podziękowac za rady w sprawie jedzonka dla Emilki - dzięki bardzo laski teraz tylko trzeba tate wygonić do polskiego sklepu po kaszke :tak:
Justyna - dzięki miłe popołudnie co do środy to tato nasz ma wolne więc nie wiem na pewno ale jak zrobie tak jak ci powiedziałam są szanse że się zjawię :-D:-D:-D:-D
Motylku - co do spotkania to jak tylko będę mogła to bardzo chętnie
Dzisiaj w końcu był jakiś normalny dzień może trochu za dużo wiatru ale na spacerek i tak dało się wyjść
Pozdrowionka :)

zjedzone, wstalismy o 6 wiec sniadanko bylo po 8,
a my dzis chyba nigdzie nie wychodzimy moze na chwile przed dom.
mam lenia mysle juz o wyjezdzie do polski ze zobacze babcie znojomych ktorych nie widzialam 3 lata.

musze sie wam pochwalic moj maly robi tosi tosi lapci . bardzo mu sie to podoba.
Ingrid dzireki za kapcie dla malego zasowa w nich i coraz czesciej chce stanac.

to jak Stefanka o ktorej jutro bedziesz u mnie. moj maly zazwyczaj ok11 wstaje chyba ze cos mu sie przestwi jak dzis i wlasnie zasnal o 1050

:-D Cześc laski !! :-)

Cieszę się, że może spotkanko u mnie wypali - zapraszam was, bo miło mi będzie zobaczyc dziewczyny, które już znam i miło mi też będzie poznac nowe osoby, jeśli znajdą czas, aby się spotkac na kawusi i pogaduszkach ..... :tak::-D
U nas dziś pracowicie, chociaż plany były inne, bo miała przyjśc do nas koleżanka z córeczką ale się źle czuła < kobiece dni > i nie dała rady przyjechac, więc ja od rana sprzątałam,,,, teraz czekam na K. aż wróci z pracy ale na luzie, bo obiadek już gotowy, no i przede wszystkim zaczęłam powoli urządzac od dziś mój domowy gabinecik kosmetyczny :happy2::tak: - ale jeszcze muszę dokupic wiele rzeczy , jednak nie wszystko naraz ! powolutku i będę się rozwijac ...... :-D:tak:
Stefanka - Justyna - fajnie,że jedziecie do PL, my chyba też polecimy na przełomie lipca i sierpnia, bo moja siostra robi chrzciny i ja mam byc chrzestną jednago z jej bliźniąt :-)..........
Anuszy - a TY nie za dobrze tam masz w tej Polsce ? Nie za długo ? Wracaj już, bo chcę Cię poznac jak zechcesz przyjśc do mnie na kawkę - oczywiście :happy2:
Cocollino - no to ustalaj z kobitkami konkretny dzionek i sprawa zalatwiona - oby tylko wszystkie dzieciaczki były zdrowe :-)
Justyna - gratuluję Nicolasowego tosi, tosi .... wyobrażam sobie, jak fajnie to musi wyglądac u takiego szkraba ... :tak:
Ingrid - a Ty zdążysz do mnie zawitac na kawkę jeszcze przed rozwiązaniem ???
Ewa - mam nadzieję, że to, co Ci się przytrafiło z samochodem nie zniechęci Cię do dalszej jazdy - głowa do góry ! Teraz musi już byc tylko lepiej ......
Miranda - coś cichutko ostatnio siedzisz - co z Tobą ?

Pozdrawiam kobietki i życzę wam miłego dzionka !!!!

Hej :)
Dzień jak co dzień tylko bardziej wiało i ze spaceru nici. Do Justyny sie rano wybierałam to oczywiście tato popsuł nam plany ogłaszając że jedziemy do polskiego sklepu bo musi wódke kupić koledze na urodziny (cóż by innego) no i z planów nici
Ale nie ma tego złego kupiłam małej kaszke do zagęszczania mleka i biszkopciki :)
Za to jedziemy jutro do Ingrid na kawe mam nadzieje że nie ostatnią jeszcze :-D:-D
To pozdrowionka

czesc dziewczynki, ale cisz a ja mam dzis takiego pawera bo podjelismy decyzje ze niedlugo ruszamy z 2 dzidzia, strasznie sie ciesze a zarazem boje ale kiedy to wyjdzie zobaczymy, zaczynamy we wrzesniu

a co u reszty, to co do juterka u mnie i u Ingrid

reklama
Hej dziewczynki!
Nie było mnie tu dzisiaj wcale bo za cholere sie nie da z Heleną odpalać kompa. Zabawne, bo jak tata na chwilę wpada z pracy na przerwę to jemu pozwala sprawdzić pocztę a jak ja próbuje tu usiąsć to mi zaraz wisi na nogawce i tak zrzędzi że rezygnuje. A wieczorami zrobiła sie taka maruda (no ryczy po prostu), że własnego dzieciaka nie poznaję. Jestem taka zmęczona dzisiaj że zaraz idę spać. A Kuba będzie miał dopiero wolne w niedzielę (od srody !!!) jak ja dotrwam do tego czasu- calutkie dni sama z Małą- to nie wiem.

Justynka juz mi nadała, że będziecie jutro u mnie w doborowym składzie:-)
Super. Bardzo sie cieszę!
Stefanka, Justyna, Cocolino i Tunia do zobaczenia jutro!
Idę rozprostować kostki.
pa pa

ps. Stefanka tak jak sie umawiałysmy, przypominam o bramce:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry