cocolino25
Fanka BB :)
Hej jeszcze raz
Tunia - my się przywleczem jak nas tato podwiezie bo ja po pracy będe wytegowana a chętnie bym przyjechała zapytam naszego staruszka i naskrobie smska
Stefanka - już rozmawiałam dzisiaj z ciotką Justyną że może byśmy się do ciebie na szybką kawę wybrały jutro zobacze co moje Yeti powie a droge do White Rose znam a ciotka zna reszte to się może nie zgubimy

Jeśli oczywiście nie masz nic ważnego ;-)
Motylku - a gdzie chcecie się wyprowadzać bo my tutejsze okolice bo wszędzie blisko albo Kirkstall bo też wszędzie blisko
A tak ogólnie to Mała spała tylko raz w ciągu dnia wiec znowu padła jak musza ząba już prawie widać ale jeszcze nie daje jej spać może w końcu wylezie bo mała się męczy :-
-
-(
Pozdrówka wszystkim
Tunia - my się przywleczem jak nas tato podwiezie bo ja po pracy będe wytegowana a chętnie bym przyjechała zapytam naszego staruszka i naskrobie smska
Stefanka - już rozmawiałam dzisiaj z ciotką Justyną że może byśmy się do ciebie na szybką kawę wybrały jutro zobacze co moje Yeti powie a droge do White Rose znam a ciotka zna reszte to się może nie zgubimy

Jeśli oczywiście nie masz nic ważnego ;-)Motylku - a gdzie chcecie się wyprowadzać bo my tutejsze okolice bo wszędzie blisko albo Kirkstall bo też wszędzie blisko
A tak ogólnie to Mała spała tylko raz w ciągu dnia wiec znowu padła jak musza ząba już prawie widać ale jeszcze nie daje jej spać może w końcu wylezie bo mała się męczy :-
Pozdrówka wszystkim

,dlatego nastepnym razem chocbym miala pomocne dlonie biore ja ze soba
,ale ostatnio nawet bez gosci sie zmobilizowalam....tez bym sie do Ciebie wybrala,ale niestety mam do zalatwienia jutro troszke spraw na miescie:-(,ale mam nadzieje,ze jeszcze bede miala okazje poznac takze Ciebie i twoje dzieciatka;-)