justyna28011983
Fanka BB :)
pytalam o to mieszkanie pod toba ale powiedzial ze nie bo to nie dla dziecka tlumaczylam ze mam tam znajomych ale mowi ze za blisko pociagi i niedajboze tragedia, no i co nie bede na sile sie klocic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Czekam na priva, żeby nie zaśmiecac wątku, ok ?? :-) Pozdrawiam :-))
pewnie - niech szukają dla was czegoś, co będzie najlepsze dla dzidzi :-) i bezpieczniejsze 

Na Beestonie też sama zaczynałam zwiedzac okolice i nikt mi nie pomagał, więc na nowej dzielnicy też będę sobie zapewne robic wycieczki krajoznawcze ..... 
A co do spotkania na kawce u Stefanki, to nie martw się innym razem się odbędzie - może i ja też się dołączę do niego - oczywiście, jeśli Wiola zaprosi - < tak bez powodu > - hehehe 

Pozdrawiam :-))

, no i cóż - nie pomogła ani sucha pieluszka ani butla z mlekiem - trzeba było wstac .... 
Więc tatuś nadal śpi, a my siedzimy w salonie, Julcia ogląda bajki, a mamusia je śniadanko ....
:-) Mamy dziś w planach wyjście do miasta ale zastanawiam się, czy nie zrobic zakupów przez internet, bo pogoda jest kiepska, a Julia coś mi kicha dziś od samego rana, więc nie wiem, czy będziemy ryzykowac ..... 

..... 
- odprężyłam się wreszcie .... 

.

, a co do tego powtarzania się po kilkanaście razy z zaproszeniem na kawę, to ja też tego nie lubię, bo robiłam to na forum i jakoś do tej pory nikt się zebrac nie może .... no trudno się mówi .... 

A jak tylko pogoda się poprawi, to w moim przypadku ponawiac zaproszenia nie musisz- sama zapytam czy masz czas, kiedy będę mogła przyjśc, ok ??? 

bo ja dwa dni się do tego zabierałam ale ciągle mi nie wychodziło .... bo trochę czasu jednak to zajmuje 

ale myślę, że chyba nie będzie z tym problemu - jutro bym poszła ale nie mam pojęcia, czy wszystkie sklepy będą czynne w niedziele akurat ....
- może któraś z was się orientuje w tym temacie ??
, dobra juz i tak niektore wiedza
:-)