T
tuuunia
Gość
... 3 kreski!!! ;-);-);-)

jeszcze raz gratki matko polko! :-):-):-)

jeszcze raz gratki matko polko! :-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wasnie oblewamy sukces z Tomkiem:-)
ale juz inaczej jak wczesniej,bo teraz mam swoja bibusie kochaniutka i mysle ciagle o niej..jeszcze tymbardziej jak widze w ciagu dnia w pracy jak mamy chodza z maluszkami swoimi....
najchetniej to bym chciala ja miec na zapleczu
i oczywiscie gotowe na spotkanka z innymi mamusiami:-)POZDRAWIAM SERDECZNIE;-)
MOJE GRATULACJE !!!! 

- ja Ciebie też pozdrawiam !

takze Ciebie takze pozdrawiam:-)

Fajnie, że masz możliwośc pracowania w swoim zawodzie tutaj i chyba skoro udało Ci się dwa dni w tygodniu tak wygospodarowac, że od rana właściwie pracujesz... to super, bo ja też czuła bym się jak ryba w wodzie, gdybym mogła pracowac jako kosmetyczka, no ale nistety wątpię, żebym coś znalazła, bo ograniczona jestem godzinowo, a jedynie w weekendy mam wiecej czasu, no ale kto zechce kosmetyczkę z doskoku ? przecież klientki się przyzwyczajają ....
no i krąg się zamyka, więc szukam czegoś innego i zupełnie nie po mojemu ale ja już wiele przeszłam, więc nie straszna mi właściwie żadna praca....
Papa ;-))
ja nie mialam problemu,bo moj szef juz wie jak pracuje,takze sam mi zaproponowal powrot,ale w koncu tez kiedys zaczynalam...i wydaje mi sie,ze jak sie jest dobrym w swoim fachu to nieraz pracodawca idzie na reke,takze moze warto poszukac i moze sie uda
a jesli chodzi o klientow,to jak sie swoich ma,to przeciez tez przyjda wtedy kiedy pracujesz,ja np.mowie moim,ze pracuje tylko w piatki i soboty i jak beda chcieli to przyjda,zreszta rozumieja tez,ze mam dziecko i swoje zycie...ale zazwyczaj w soboty to najbardziej klientom pasuje,bo wiele z nich niepracuje,a jak nie to zostaja jeszcze piatki..zreszta teraz jak wrocilam dopiero do pracy to tez mialam teraz nowych klientow ktorych strzygam pierwszy raz i mimo to,ze pracuje tak jak mowilam to i tak wzieli moje wizytowki,zeby sie umowic na nastepny raz,bo wola np.zebym ja ich juz strzygla,chociaz,ze pracuje tak zadko...mowie ci,warto popytac,a jak to sie mowi kto pyta nie bladzi;-)