reklama

Mamy z Leeds

Hej dziewczyny.Jak juz wczesniej pisalam zostalismy umowieni na spotkanie w NHS,niestety maz musial zostac w pracy dluzej i spóźniliśmy się,jak sie okazalo przy rejestracji nie mozezemy miec drugiego spotkania,co my mamy teraz zrobic?Do tej przychodni mamy najblizej.Klientka przy rejestracji powiedziala zeby próbowac w innych.Pomozcie

reklama
Hej laski widze że wszystkie bardzo zajęte :-D:-D:-D:-D
Ciotki Justyny dawno tu nie było :tak::tak::tak::tak::tak:
Co do służby zdrowia to lekarz tez powiedział nam że nie wie co jest Emilce nie dość że GP była naprawde brzydka(co nie ma nic do rzeczy ALE) to po podwójnych konsultacjach z innym lekarzem powiedziała że ona tu nic nie widzi troche mnie to zirytowało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale co zrobic w końcu umówiła mnie do pediatry ciekawe co on powie cholerne angielskie znachory nadają się do wystawiania zwolnień z pracy i nic więcej
No i teraz większość czasu spędzam z kawałkiem chleba w ręce prubując żeby mała chociaż kawałek zjadła :-(:-(:-(:-(
No a co u reszty
Motylek - no to fajny pierwszy dzień życzymy miłej pracy :tak::tak:pozdrówka
Kasia - to się musimy umówić w niedziele bo chyba tylko ten dzień nam pasuje :tak:
ewelina1985 - co do tej przychodni to dziwna sprawa bo powinnaś się umówić na inny termin baba nie może tak powiedzieć ja bym zadzwoniła i umówiła się jeszcze raz tak żeby cię baba nie widziała jak nie pomoże to napisz coś się wymyśli
Tuuunia - złotko dawno cię tu nie było naskrob co u ciebie
Pozdrówka wszystkim

Hej dziewczyny
Ale mam dzisiaj kiepski dzien,nie dosc ze dzieci sa marudne to jeszcze pralka mi sie popsula i nie chce zaskoczyc a i jeszcze problem z ta przychodnia.Znacie kogos od naprawy pralek?Czeka cala sterta prania.Pozdrawiam

wiecie co sie okazalo z ta pralka,moj maciek ja wczoraj przestawial i zakrecil doplyw wody do niej,przypomnial sobie dopiero jak ja bylam juz niezle wkurzona,drań jaki

czesc dziewczyny dawno ni episalam ale co tu pisac
u nas po staruchu za miesiac sie pakujemy juz licze dni
Stefanka uwaga Kargulowa nadciaga:)
no a tak wogole dziewczynki zapraszam was kolejny raz na roczek malego w pazdzierniku, tylko jesli mozecie prosze dajcie znac kto chetny, musze sie przygotowac a nie wiem kto bedzie
Motylek gratuluje pracy
Ewelina wedlog mnie powinni zrobic ci kolejne spotkanie
CO o reszty pozdrawiam

reklama
Witajcie dziewczyny.
Stanowczo wolne dni za szybko mijają. Moje dzieciaki zaczynają szkołę jutro jedno w środę drugie i znowu zacznie się bieganie z nimi. A w niedzielę zwiedziliśmy ruinki opactwa w Leeds, bardzo ciekawe. Kasiu a nie byłaś przypadkiem w kościele w niedzielę bo koło mnie była dziewczyna bardzo do ciebie podobna :)? Wczoraj za to biegaliśmy po White Rose i szukaliśmy butów do szkoły dla Domina - obłęd ile ludzi tam było. Na szczęście buty kupilśmy i nie tylko. Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry