reklama

Mamy z Leeds

reklama
Wiec i ja sie doloze do zyczen dla Nikosia :) zdrowka, szczescia, pomyslnosci, sloneczka i usmiechu na codzien no i rosnij duzy :))
A ja nadal w dwupaku, juz sie zaczynam niecierpliwic okropnie. Dzis przyjechali rodzice, zamiast zobaczyc wnusie, widza gruba corke :) no ale beda 2 tygodnie wiec tak czy siak sie doczekaja :)
A poza tym mam zagadke... moze ktorejs z Was sie tak zrobilo. Zamawialam bilety na samolot i wszystko ladnie pieknie wpisalam, czekalam na potwierdzenie rezerwacji, no i wyskoczylo ze potwierdzenie "nierozstrzygniete". I co mam teraz zrobic?:) zawsze mialam "potwierdzono". Teraz mam kupowac bilety od nowa, czy czekac az zostanie "rozstrzygniete" czy jak??? :) i wlasciwie dlaczego "nierozstrzygniete"? Moglabym sprobowac od nowa, uzywajac drugiej karty, ale boje sie ze kupie 2 te same bilety, a potem tylko bede miala klopot jak bede musiala reklamowac i prosic o zwrot kasy.
Pozdrawiam :)

Zytasia ja tez tak raz mialam ale poczekalam kilka dni i poszlam do banku po wyciag z konta i dopiero po jakims czasie zaowilam bilety jeszcze raz jak juz bylam pewna ze tamte sa niezarezerwowane,chociaz ze potwierdzenie od nich niedoszlo mi do dzisiaj,a wiem jak to czowiek czeka(chociaz by napisali ze nie,a wtedy czlowiek nie siedzialby jak na szpilkach i sprawa by byla jasna,a tak to niewiadomo co myslec)dlatego ja ym poczekala kilka dni....

Hej dziewczyny.
Justynka spóźnione życzenia dla Nikosia, niech zdrowo rośnie! Co do zgagi to miałam w każdej ciąży a dzieciarnia mieszana więc nie ma reguły :) No i dziękuję za pomoc w znalezieniu sklepu! Kupiliśmy Mikiemu super kurtkę w Next i parę innych drobiazgów - bardzo fajne to centrum handlowe.
Stefanka czyli chrzest bojowy mały już przeszedł :-).
Zytasia trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród :-).
Motylek jak to robisz że tyle ciast pieczesz a figurę masz szczuplutką - bo mi na sam widok słodyczy tyłek rośnie?!
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry