reklama

Mamy z Leeds

reklama
Justyś,a co się stało?
nie znam twojej sytuacji ,ale wydaje mi się,że jesteś w kiepskiej formie?
dołączam się do spóźnionych życzeń dla Nikosia: Abyś miał słodkie życie i pamiętał zawsze o uśmiechu bo on zawsze wszystko ułatwia :laugh2:
i przepraszam,że się nie odzywałam dziewczyny,ale trochę ostatnio zalatana byłam
wczoraj z Dominikiem byłam w Toddlers Group a pozniej na Storytelling w bibliotece i tak jakos mi zlecialo do 16,odebrać Vanessę i obiad,później czytanie jej książki ze szkoły itp,zajmuje to człowieka bez reszty i czasem po prostu zasypiam razem z kurami
jestem właśnie ciekawa jak sobie radzą te z was które pracują,co robicie z dziećmi wtedy?
ja sobie nie wyobażam jakoś tutaj w Anglii żyć na stałe...jestem tu sama z mężęm i dwójką dzieci,nikogo do pomocy,a nie pracowałóam jeszcze w ogóle...

Bedismall nie nic zlego sie nie dzieje, przeprowadzam sie juz jutro bo tak sie dzis napatrzylam jak landlordka wysprzatala nam domek ze juz musze tam mieszkac.
wogole super ludzie kupili nowa pralke, lodowke, mikrofale, Nicolasowi prezent na roczek, nam alkohol na nowe mieszkanko(szkoda ze nie pije:()
i wogole sa fajni(oby nie przechwalic)
dzieki za zyczonka dla Nicolasa, maly juz smiga na nozkach az nadazyc za nim nie idzie, a Lenka kopie skubana juz tak mocno ze az
wlasnie skonczylam sie pakowac-hura
jutro obiadzik w nowym domku-jak sie ogarne zapraszam dziewczyny

hej dziewczyny,wiem ze dlugo sie nie odzywalam.Mam problem,w zeszly poniedzialek bylismy z dziecmi na szczepionce(odra,swinka,rozyczka i cos jeszcze)od wczoraj moj syn ma goraczke,jest strasznie marudni i caly czas placze,czy to moze byc przez szczepionke?co moge kupic mu w aptece zeby mu skutecznie ja zbic?pomozcie

no na pewno, w koncu to b. powazne szczepienie. po tych "bardziej blachych" pojawia sie goraczka to co dopiero po tym. mozesz mu tez zbijac goraczke robiac chlodne oklady i zrobic kapiel w wodzie 2 stopnie nizszej niz normalna

no na pewno, w koncu to b. powazne szczepienie. po tych "bardziej blachych" pojawia sie goraczka to co dopiero po tym. mozesz mu tez zbijac goraczke robiac chlodne oklady i zrobic kapiel w wodzie 2 stopnie nizszej niz normalna.
ale ja na twoim miejscu poszlabym dla pewnosci do lekarza

Ewelina to może być reakcja ale też może być jakaś infekcja. Jakby się dłużej utrzymywało albo temper. byłaby wysoka i trudna do zbicia to szłabym do lekarza.
A tak poza tym to u mnie wsio ok. Nic mi się nie chce tradycyjnie zresztą.
Justynka to kiedy jakaś mała parapetówka? Bardzo mnie cieszy że będziesz obok Violi mieszkać bo mam do was fajny dojazd i mogę was odwiedzić bez problemu.
Motylek co u ciebie bo nic nie piszesz?
Pozdrawiam wszystkich :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry