cocolino25
Fanka BB :)
Tuuunia - ci co nie skończyli 18 - tki to się nie udzielaja na temat wieku 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Napewno mowia glosniej troche a moze jak puste sciany to bardziej sie echo niesie, bo nigdy wczesniej nie slyszalam tam zadnych glosow, ale mimo wszystko przegiecie.
Tylko stefanka sie publicznie chwali
Ale tak czy siak prawda jest taka ze zawsze bedziemy piekne i mlode 

Chyba tylko gadaniem i tlumaczeniem sie da 
A Ty sie nie przygladalas na ekran zeby zobaczyc czy to chlopczyk czy dziewczynka? Bo ja tak sie wpatrywalam ze wypatrzylam mala brzoskwinke pomiedzy nozkami ;-) i wiedzialam zanim mi to ta pani powiedziala, no i tez mowila ze "prawdopodobnie" ale ja bylam pewna bo przeciez sama widzialam!
Oczywiscie gdzies tam jakis margines bledu zakladalam, ale baaaardzo niewielki :-)
Ale tylko troche, bo tak naprawde nie potrafimy podjac decyzji gdzie nam lepiej
Bo mieszkanie i tu i tam ma swoje plusy i minusy. Jedyny najwiekszy plus jaki do mnie przemawia za powrotem to nie bylabym taka samotna jak tu, bo tam mam ogromna rodzine i duzo znajomych a tu doopa. Tu jestem skazana na samotne siedzenie w chalupie
Ale mysle ze predzej sie przeprowadze tutaj do jakiegos mniejszego miastaeczka, bo nie ukrywam ze ja taki wiesniak z malego miasta jestem i tyle cywilizacji to dla mnie za wiele 

Aha, starsza ode mnie jestes
;-)

jesli nie to serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!

moze byc i u mnie, tylko najpierw musimy sie wykurowac do konca)
Czy ja pisze jak kobieta z kryzysem wieku sredniego, czy jak? A moze gdzies wczesniej sie chwalilam moim wiekiem?

, telepatia tez dziala swoja droga ;-);-);-);-);-)