pani Iwonka :)
Fanka BB :)
Źle nie będzie;-) gdzieś w "środku" LE3 zawsze damy radę się spotkać

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, ja nie wiem po co są te terminy jak i tak każdy robi co chce a ja z małym dzieckiem w przychodni (rzekomo najlepszej w Kłodzku) i tak muszę swoje odstać
, No chyba, że to była lekcja historii, żeby nam pokazać, że we wcześniejszym systemie było jeszcze gorzej
, upewniła się czy płatną szczepionkę chcemy i juz namawiała na następną też płatną oczywiście, potem pielęgniarka (ta akurat była miła) zrobiła Bartkowi dwa zastrzyki:-( mój Bartuś strasznie płakał:-(, ale jakoś daliśmy radę. 

jak ja tyle przeżyłam w Polsce to tam po prostu nic nie będzie mnie w stanie zaskoczyć;-)

.To Dorotka do Polski sie nam wybiera....Tosika tam to dopiero rozpieszczą:-)Ja to jak wracam z Polski to Maksio musi 3 dni przestawiać sie że nikt go już na rączkach nie nosi
U nas pomalutku leci,wczoraj na huśtawkach byliśmy i taka 5 letnia dziewczynka ciągle przytulała Maksia.A on biedulek nie wiedział o co chodzi i patrzył na nią dziwnie.A ja nie mogłam ze śmiechu.Dziś chyba na pieszo sie wybiorę do Asdy,pogoda piękna!!!3 kg u mnie mniej:-)Dzieki za info.teraz jest 32 kg od kwietnia(ale płaci sie stałą opłate za ten bagaż).

oplata to 18 f za bagaż.Ja tez od 7 lat nigdzie nie byłam na wakacjach.Za rok pewnie pojedziemy sobie na wycieczke w trójke
mi sie marzy Japonia.A kase to z nieba chyba na nią wezme
, teraz nic nie planuję;-) bo i tak jak zaplanuję to zawsze wychodzi co innego
.
i woda i plaża:-)