reklama

Mamy z Leicester

reklama
Wczoraj wracałam ok.1wszej w nocy z imprezy to śniegu jeszcze nie było.
My bałwana ulepiliśmy,poszaleliśmy,byliśmy też w Range i teraz mam takie same plany co Agnieszka więc biorę się za pracę.
W czwartek pojadę do Ikea a potem już będę dom świątecznie ubierać.
Mariolka
wszędzie dobrze ale w domu najlepiej:tak:
A Olivka jeszcze swojego bałwana ulepi,mróz trzyma więc śnieg narazie nie zniknie.

hej dziewczyny!

no klimat to i moze jest ale tylko jesli nie prowadzi sie auta. ja dzisiaj rano 10 min odswierzalam swoj wehikul , jechalam jak na szpilkach i mimo tego ze staralam sie byc ostrozna to na sam koniec na parkingu w pracy ja skrecam w prawo a moje auto pojechalo sobie posto. przywalilam bokiem w kraweznik i nie bylo mi do smiechu. masakra. jeszcze tylko jutro i wolne. jak mnie ta jazda stresuje...

mariolka mam nadzieje ze wszystko u ciebie dobrze. nie bardzo wiem co ci bylo ale zycze szybkiego powrotu do zdrowka.

Iwona a obcinal cie Sebek czy ta jego pracownica? bo ja szczerze ci powiem ze jak ostatnio on mnie cial to bylo o niebo lepiej. wlosy same mi sie ukladaly a teraz wcale nie jest latwo i jakos nie jest tak jakbym chciala.

milego wieczorku wszystkim zycze!

My w tym roku wymienialiśmy opony i widzę,że to była dobra decyzja.
Najgorzej jest u Nas na osiedlu na przydomowych dróżkach,na mieście nie mielismy problemu z jazdą.
Jedynie na parkingu w Range ślisko jak diabli,mógłby się personel tym zająć.

hej

Co do opon to my też wymieniliśmy i nie żałujemy tej decyzji bo bezpieczeństwo najważniejsze.

Daysie ale masz fajnie z tym strojeniem domu:))

U mnie zimnooooo brrr:-/

Wymieniałyście opony na "zimowe" czy na te ich wielosezonowe czy jak je tam nazywają.
Ja wczoraj tyle się napisałam, potem musiałam iść do dzidka a jak wróciłam to mój komputer stwierdził, że muszę sie jeszcze raz zalogować i wszystko sie skasowało:(, wersja bez przekleństw;) nie oddaje do końca jak się czułam:)))))

A wiecie, że "U Pawełka" opłatek sprzedają po 50p, pytam się czy święcony:). ale Pan uczciwie odpowiedział, że nie:)

reklama
Tutaj nie ma obowiązku używania opon zimowych to też my nie kupowaliśmy takich.
Wymienialiśmy poprostu na nowobieżnikowe,bo poprzednie już były zużyte i przyczepność znikoma.
W Anglii też każda opona może być inna w PL na przynajmniej jednej osi muszą być takie same.
Agnieszka
dekorowanie domu fakt przyjemna sprawa gorzej z zdejmowaniem później.
Aczkolwiek w tym roku postwiłam na minimalizm nawet w ozdobach światecznych więc przesytu nie będzie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry